XXL logo
Logg inn

Jubileumsfest med hundretalls av tilbud! 🎉 Se tilbudene

Solution Speed FF 2, tennissko, herre - thumbnail - image 1Solution Speed FF 2, tennissko, herre - thumbnail - image 2Solution Speed FF 2, tennissko, herre - thumbnail - image 3Solution Speed FF 2, tennissko, herre - thumbnail - image 4Solution Speed FF 2, tennissko, herre - thumbnail - image 5
Kun i butikk
Solution Speed FF 2, tennissko, herre - full image 1
Solution Speed FF 2, tennissko, herre - full image 2
Solution Speed FF 2, tennissko, herre - full image 3
Solution Speed FF 2, tennissko, herre - full image 4
Solution Speed FF 2, tennissko, herre - full image 5
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerProduktomtale

AsicsSolution Speed FF 2, tennissko, herre

1599,-
Solution Speed FF 2, tennissko, herre er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Solution Speed FF 2, tennissko, herre er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Komfortabel tennissko med støttende og fleksibel overdel som sørger for en behagelig passform. Gir god stabilitet og demping. Yttersålen gir godt grep på underlaget.

ASICS Solution Speed FF 2 er en behagelig tennissko som kommer med en PU (polyuretan)-applikasjon i overdelen som bidrar til god støtte, fleksibilitet og en forbedret passform. Med Dynawrap™-teknologi gir tennisskoen bedre stabilitet under side-til-side-bevegelser.

Tennisskoen er laget med en kombinasjon av Flytefoam™ og Flytefoam™ Propel-demping som sørger for behagelig støtdemping og reaksjonsevne mens du er i aktivitet. Reartfoot GEL™-teknologi forbedrer støtdemping og skaper en myk følelse under spill.

Med Twistruss™-teknologi forbedrer tennisskoen hurtigheten, stabiliteten og skjærebevegelsene.

Yttersålen kommer med ASICSGRIP™ som forbedrer trekkraften på tennisbanen og Aharplus™-gummi som gir godt grep på underlaget.

Sockliner er produsert med løsningsfargingsprosessen som reduserer vannforbruket med ca 33 % og karbonutslipp med ca 45 % sammenlignet med konvensjonell fargeteknologi.

Spesifikasjoner

 • BrukerHerre
 • UnderlagAllcourt
 • PassformNormal
 • Vekt (per sko)480 g
 • DempingFlytefoam™ Propel
 • OvermaterialePolyuretan
 • MellomsåleFlytefoam™
 • YttersåleAharplus™

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.