XXL logo
Logg inn

Jubileumsfesten fortsetter med hundretalls av tilbud! 🎉 Se tilbudene

Treeline 23, truge, dame - thumbnail - image 1Treeline 23, truge, dame - thumbnail - image 2Treeline 23, truge, dame - thumbnail - image 3Treeline 23, truge, dame - thumbnail - image 4Treeline 23, truge, dame - thumbnail - image 5
Kun i butikk
Treeline 23, truge, dame - full image 1
Treeline 23, truge, dame - full image 2
Treeline 23, truge, dame - full image 3
Treeline 23, truge, dame - full image 4
Treeline 23, truge, dame - full image 5
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

AtlasTreeline 23, truge, dame

1520,-
Treeline 23, truge, dame er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Treeline 23, truge, dame er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Lett og komfortabel truge med flere praktiske funksjoner som gir god flyt og stabilitet i snøen. Kan enkelt tilpasses til optimal passform. Hælen kan låses og sikrer en sikker trugetur.

Atlas Treeline 23 er en komfortabel og lett truge som kommer med Spring-Loaded™ Suspension som gir deg god støtdemping og naturlig side-til side bevegelse for hvert skritt.

Trugen har Wrapp™ MTN-binding med BOA® Fit System som gir en rask og presis passform som enkelt kan tilpasses til optimal passform.

Med Reactiv™-ramme, som er laget av aluminium, sørger trugen for en mer responsiv trugeramme. Med en kombinasjon av Nytex Decking og Reactiv™-rammen gir trugen deg god flyt og stabilitet i dypere snø.

Hælen låses godt fast med StabiLock Heel Traction og sørger for en behagelig og sikker trugetur. All-Trac™ Toe Crampon gir deg god trekkraft i alle retninger.

Trugen gir deg et sikkert og godt grep med Advanced Aft Traction med de skarpe piggene som gir deg en god trekkraft i snøen.

Med 19° Heel Lift gir trugen deg en god avlastning når du går opp de bratteste bakkene. EZ Heel Buckle sikrer en god komfort hele dagen.

Størrelsesguide:
- 23” (36-73 kg)

Detaljer:
- Wrapp™ MTN-binding
- Reactiv™ Frame
- EZ Heel Buckle
- Spring-Loaded™ Suspension
- All-Trac™ Toe Crampon
- Advanced Aft Traction
- BOA®-Fit System
- StabiLock Heel Traction
- 19° Heel Lift
- Nytex Decking

Spesifikasjoner

 • BrukerDame
 • TerrengKupert
 • HælløfterJa
 • Maksimal bærekapasitet77 kg
 • Størrelse i tommer23 ''
 • TypeTruger
 • Vekt (per sko)187 g
 • BindingssystemWrapp™ MTN 

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.