XXL logo
Logg inn

Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - thumbnail - image 1Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - thumbnail - image 2Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - thumbnail - image 3Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - thumbnail - image 4Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - thumbnail - image 5Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - thumbnail - image 6
Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - full image 1
Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - full image 2
Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - full image 3
Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - full image 4
Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - full image 5
Energy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame - full image 6
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

BabolatEnergy Dyna 2023, padelracket for viderekomne, dame

2695,-
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Dråpeformet padelracket som er spesialdesignet for kvinnelige spillere. Tynnere kjerne og smalt grep for optimal kontroll over hvert slag. Vekt: 330 gram.

Energy Dyna 2023 fra Babolat kommer med Carbon Flex-teknologi, som vil si at den er designet med en kombinasjon av både karbon og glassfiber. Stivheten fra karbonmaterialet gir god hastighet på ballen, mens glassfibermaterialet sikrer bred sweetspot.

Racketen er designet med Hole Pattern System (HPS), som vil si at racketens hull er plassert på en innovativ måte for å gi ytterligere fart og kontroll i hvert eneste slag. Dette systemet skaper ytterligere friksjon og gjør det enklere å legge inn skru i slagene dine.

Overflaten er utstyrt med 3D-spinn, som vil si at racketen har en ribbet overflate for ekstra friksjon og grep. Overflaten på racketen gir et godt grep om ballen og ekstra spinn i slagene, noe som fører til ekstra presisjon i hvert slag. Hullene i racketen er tilpasset racketens form og sweetspot.

Dråpe-formen bidrar til at det er noe lavere vekt i nedre del av racketen, noe som fremmer enda bedre balanse og kontroll i hvert slag. Dette gjør det enklere å manøvrere racketen raskere og genererer mer fart og kraft i hvert slag. Dette gjør at racketen passer særs godt til viderekomne spillere.

Racketen er også utstyrt med VibraSorb System, som er et innovativt vibrasjonsdempende system som er integrert i racketen. Dette bidrar til å forebygge overbelastningsskader i arm og albue. Hver gang ballen treffer racketen minimeres derfor vibrasjonen, noe som er forebyggende for tennisalbue.

I motsetning til andre racketer som har en rammeprofil på 38 mm, så har denne racketen en rammeprofil på 36 mm. Dette gjør racketens vekt noe redusert, samtidig som det gjør at den er enklere å manøvrere og kontrollere. Praktisk håndleddssnøre som kan tas av og vaskes eller byttes ut ved ønske.

Energy Dyna er en racket som er spesialdesignet for kvinnelige padelspillere, og med smalere grep er den designet for å sikre ypperlig grep. Racketen er også utstyrt med mindre hull på den nedre delen, noe som gjør at sweetspoten blir enda større. Dette gir en racket som er meget lett av vekt og som passer både til nybegynnere og viderekomne spillere.

Detaljer:
- Kjerne: Myk
- Grep: Smalt
- Balanse: Nøytral
- Overflate: 3D-spinn
- Vibrasjonsdemper: Vibrasorb System
- Teknologi(er): Hole Pattern System, CarbonFlex
- Avtakbart håndleddssnøre

Spesifikasjoner

 • BrukerDame
 • FerdighetsnivåAvansert
 • FormDrop
 • Vekt330 g
 • MaterialeKarbonfiber
 • KjerneEVA-skum
 • Hodestørrelse36 cm2
 • BalanseHodetung

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.