XXL logo
Logg inn

Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Pure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex - thumbnail - image 1Pure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex - thumbnail - image 2Pure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex - thumbnail - image 3
Pure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex - full image 1
Pure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex - full image 2
Pure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex - full image 3
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

BabolatPure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex

2690,-
Pure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Pure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex. Neste oppdatering er planlagt 2024-07-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Pure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Pure Aero Rafa Lite, tennisracket unisex. Neste oppdatering er planlagt 2024-07-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.

Billigkroken!

Kjente merkevarer til enda lavere priser!

Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Lignende produkter

Andre kjøpte også

Produktbeskrivelse

Lett tennisracket som sikrer maksimal spinn og fart. Passer perfekt for juniorspillere som skal begynne å spille med lang tennisracket.

Pure Aero Rafa Lite fra Babolat er inspirert av den spanske tennisstjernen Rafael Nadal. Racketens design preges av dette med farger som matcher hans identitet.

Et nytt og mer spredt strengemønster genererer utrolig mye spinn på ballen og svært god fart. Større hull til strengene i toppen og bunnen av racketen gir strengene mer plass til bevegelse og dermed enda mer spinneffekt.

Racketen er en mer enklere modell av toppmodellen Pure Aero Rafa fra Babolat. Pure Aero Rafa Lite egner seg for voksne, men racketen er noe kortere enn toppmodellen og passer derfor optimalt for viderekomne juniorspillere.

Modellens hovedfokus er å sikre maksimal spinn. Som følge av dette så har racketen bredere hull for strengene som gjør at strengene kan bevege seg mer for optimal ballkontakt.

Racketen har en aerodynamisk form som gjør at den glir raskere igjennom luften sammenliknet med andre modeller. Dette gir en raskere sving og mer fart i hvert slag.

Kommer med en grovere rammeprofil som sørger for meget god stabilitet i hvert slag. Denne rammen gjør også slik at treff utenfor sweetspot-området også får god fart.
Integrert vibrasjonsdempende system i racketen forebygger overbelastningsskader i arm og albue. Hver gang ballen treffer racketen minimeres derfor vibrasjonen, noe som er forebyggende for tennisalbue.

Spesifikasjoner:
- Bruker: Unisex
- Vekt: 270 g
- Grep: 0, 1 eller 2
- Materiale: Grafitt
- Balanse: 330 mm
- Strengemønster: 16 x 19
- Strenger: Babolat Spiral Tek
- Hodestørrelse: 100 sq inch
- Vibrasjonsdemper: Cortex Pure Feel

Øvrige detaljer:
- Inspirert av Rafael Nadal
- For mosjonsspillere og konkurransespillere
- Passer for de som vil ha mye spinn på ballen

Spesifikasjoner

 • BrukerUnisex
 • FerdighetsnivåAktiv
 • GrepsstørrelseG1
 • GrepsstørrelseG2
 • Vekt270 g
 • Hodestørrelse100 in
 • MaterialeGrafitt
 • BalanseBalansert
 • StrengetypeSyntetic Gut
 • Strengemønster16/19

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.