XXL logo
Logg inn

Tømmesalget fortsetter med nye RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - thumbnail - image 1Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - thumbnail - image 2Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - thumbnail - image 3Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - thumbnail - image 4Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - thumbnail - image 5Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - thumbnail - image 6Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - thumbnail - image 7Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - thumbnail - image 8
Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - full image 1
Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - full image 2
Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - full image 3
Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - full image 4
Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - full image 5
Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - full image 6
Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - full image 7
Spirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame - full image 8
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

BabolatSpirit Stima 2023, padelracket for nybegynnere, dame

1895,-
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Padelracket med rund form som er spesialdesignet for kvinnelige spillere. Tynnere kjerne og smalt grep for optimal kontroll over hvert slag. Vekt: 335 gram.

Spirit Stima 2023 fra Babolat kommer med Carbon Flex-teknologi, som vil si at den er designet med en kombinasjon av både karbon og glassfiber. Stivheten fra karbonmaterialet gir god hastighet på ballen, mens glassfibermaterialet sikrer bred sweetspot.

Racketen er designet med Hole Pattern System (HPS), som vil si at racketens hull er plassert på en innovativ måte for å gi ytterligere fart og kontroll i hvert eneste slag. Dette systemet skaper ytterligere friksjon og gjør det enklere å legge inn skru i slagene dine.

Overflaten er utstyrt med 3D-spinn, som vil si at racketen har en ribbet overflate for ekstra friksjon og grep. Overflaten på racketen gir et godt grep om ballen og ekstra spinn i slagene, noe som fører til ekstra presisjon i hvert slag. Hullene i racketen er tilpasset racketens form og sweetspot.

I motsetning til andre racketer som har en rammeprofil på 38 mm, så har denne racketen en rammeprofil på 36 mm. Dette gjør racketens vekt noe redusert, samtidig som det gjør at den er enklere å manøvrere og kontrollere. Praktisk håndleddssnøre som kan tas av og vaskes eller byttes ut ved ønske.

Racketen har et smalere grep i forhold til modellene som er unisex eller herre-spesifikke. Dette gjør at den bedre passer kvinners hender og gjør racketen enklere å holde. Den runde formen er også den foretrukne formen for nybegynnere, da disse racketene er enda enklere å kontrollere og gir god balanse mellom kraft og kontroll.

Spirit Stima er en racket som er spesialdesignet for kvinner og som passer særlig godt til nybegynnere. Den myke kjernen gir en tilgivende sweetspot som minimerer feilmarginen. Racketen veier bare 335 gram, og er derfor svært lett å manøvrere og kontrollere. Denne racketen er et ypperlig valg for nybegynneren som ønsker å utvikle sin grunnteknikk.

Detaljer:
- Kjerne: Myk
- Grep: Smalt
- Overflate: 3D-spinn
- Vibrasjonsdemper: Vibrasorb System
- Teknologi(er): Hole Pattern System, CarbonFlex
- Avtakbart håndleddssnøre

Spesifikasjoner

 • BrukerDame
 • FerdighetsnivåNybegynner
 • FormRund
 • Vekt335 g
 • MaterialeKarbonfiber
 • KjerneEVA-skum
 • Hodestørrelse36 cm2
 • BalanseHodetung

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.