XXL logo
Logg inn

Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Veron Air 2024, padelracket, unisex - thumbnail - image 1Veron Air 2024, padelracket, unisex - thumbnail - image 2Veron Air 2024, padelracket, unisex - thumbnail - image 3Veron Air 2024, padelracket, unisex - thumbnail - image 4Veron Air 2024, padelracket, unisex - thumbnail - image 5
Veron Air 2024, padelracket, unisex - full image 1
Veron Air 2024, padelracket, unisex - full image 2
Veron Air 2024, padelracket, unisex - full image 3
Veron Air 2024, padelracket, unisex - full image 4
Veron Air 2024, padelracket, unisex - full image 5
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

BabolatVeron Air 2024, padelracket, unisex

2899,-
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Dråpeformet padleracket i lett vekt som passer ypperlig for viderekomne spillere. Passer særs godt for raske spillere takket være lett vekt. Vekt: 355 gram.

Veron Air fra Babolat kommer med Carbon Flex-teknologi, som vil si at den er designet med en kombinasjon av både karbon og glassfiber. Stivheten fra karbonmaterialet gir god hastighet på ballen, mens glassfibermaterialet sikrer bred sweetspot.

Racketen er designet med Hole Pattern System (HPS), som vil si at racketens hull er plassert på en innovativ måte for å gi ytterligere fart og kontroll i hvert eneste slag. Dette systemet skaper ytterligere friksjon og gjør det enklere å legge inn skru i slagene dine.

Overflaten er utstyrt med 3D-spinn, som vil si at racketen har en ribbet overflate for ekstra friksjon og grep. Overflaten på racketen gir et godt grep om ballen og ekstra spinn i slagene, noe som fører til ekstra presisjon i hvert slag. Hullene i racketen er tilpasset racketens form og sweetspot.

Dråpe-formen bidrar til at det er noe lavere vekt i nedre del av racketen, noe som fremmer enda bedre balanse og kontroll i hvert slag. Dette gjør det enklere å manøvrere racketen raskere og genererer mer fart og kraft i hvert slag. Dette gjør at racketen passer særs godt til viderekomne spillere.

Racketen er også utstyrt med VibraSorb System 2, som er et innovativt vibrasjonsdempende system som er integrert i racketen. Dette bidrar til å forebygge overbelastningsskader i arm og albue. Hver gang ballen treffer racketen minimeres derfor vibrasjonen, noe som er forebyggende for tennisalbue.

Veron Air er en racket som passer særlig godt for viderekomne spillere og raske spillere. Racketen har en nøytral balanse, noe som vil si at vekten er jevnt fordelt over hele racketen. Dette gir en god kombinasjon av kontroll og kraft, og gjør det lettere å spille med både presisjon og styrke.

Spesifikasjoner

 • BrukerUnisex
 • FerdighetsnivåAktiv
 • FormDrop
 • Vekt355 g
 • MaterialeØvrig
 • KjerneEVA-skum
 • Hodestørrelse38 cm2
 • BalanseBalansert

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.