XXL logo
Logg inn

Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - thumbnail - image 1Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - thumbnail - image 2Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - thumbnail - image 3Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - thumbnail - image 4Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - thumbnail - image 5Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - thumbnail - image 6Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - thumbnail - image 7Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - thumbnail - image 8
Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - full image 1
Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - full image 2
Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - full image 3
Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - full image 4
Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - full image 5
Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - full image 6
Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - full image 7
Vertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex - full image 8
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

BabolatVertuo Air 2023, padelracket for nybegynnere, unisex

1889,-
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Dråpeformet padelracket som passer for både nybegynnere og viderekomne. Myk kjerne og stor sweetspot som gjør racketen svært lettspilt. Vekt: 345 gram.

Verturo Air 2023 fra Babolat er designet med Hole Pattern System (HPS), som vil si at racketens hull er plassert på en innovativ måte for å gi ytterligere fart og kontroll i hvert eneste slag. Dette systemet skaper ytterligere friksjon og gjør det enklere å legge inn skru i slagene dine.

Overflaten er utstyrt med 3D-spinn, som vil si at racketen har en ribbet overflate for ekstra friksjon og grep. Overflaten på racketen gir et godt grep om ballen og ekstra spinn i slagene, noe som fører til ekstra presisjon i hvert slag. Hullene i racketen er tilpasset racketens form og sweetspot.

Dråpe-formen bidrar til at det er noe lavere vekt i nedre del av racketen, noe som fremmer enda bedre balanse og kontroll i hvert slag. Dette gjør det enklere å manøvrere racketen raskere og genererer mer fart og kraft i hvert slag. Praktisk håndleddssnøre som kan tas av og vaskes.

Racketen er også utstyrt med VibraSorb System 2, som er et innovativt vibrasjonsdempende system som er integrert i racketen. Dette bidrar til å forebygge overbelastningsskader i arm og albue. Hver gang ballen treffer racketen minimeres derfor vibrasjonen, noe som er forebyggende for tennisalbue.

Vertuo Air er en racket som passer svært godt både for nybegynnere og viderekomne spillere. Racketen har en nøytral balanse, noe som vil si at vekten er jevnt fordelt over hele racketen. Dette gir en god kombinasjon av kontroll og kraft, og gjør det lettere å spille med både presisjon og styrke.

Detaljer:
- Kjerne: Myk
- Grep: Standard
- Balanse: Nøytral
- Overflate: 3D-spinn
- Teknologi(er): Hole Pattern System
- Vibrasjonsdemper: Vibrasorb System2
- Avtakbart håndleddssnøre

Spesifikasjoner

 • BrukerUnisex
 • FerdighetsnivåAktiv
 • FormDrop
 • Vekt345 g
 • MaterialeGlassfiber
 • KjerneEVA-skum
 • Hodestørrelse38 cm2
 • BalanseBalansert

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.