XXL logo
Logg inn

Jubileumsfesten fortsetter med hundretalls av tilbud! 🎉 Se tilbudene

Ec 100, dyprigg - thumbnail - image 1
Kun i butikk
Ec 100, dyprigg - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseProduktomtale

Ec 100, dyprigg

1900,-
Ec 100, dyprigg er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Ec 100, dyprigg er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Pålitelig dyprigg som teller i fot. Justerbar stangholder, stasjonær festebase med avtakbar rigg, og 60 meter rustfri wire som tåler 68 kg.

Easy Catch Ec 100 er en meget pålitelig dyprigg som dekker mye av riggfiske som bedrives i Skandinavia. Riggen har en 50 cm rustfri bom som tåler opptil 6 kg lodd. Powergrip lineutløser medfølger.

Slik fungerer den:
Easy Catch senker agnet ned på ønsket dybde ved at man slipper ut 10-15 meter sene fra stanga og ut til agnet. Sena festes så til en klype/utløser som er festet til selve dypriggloddet.

Før bremsehåndtaket på dypriggen mot deg og slipp ut wire og sene fra snella til man er på ønsket dyp. Stram så opp overflødig sene, til stanga har fått en fin bue og toppen peker ned mot vannet. Når det hugger, frigjøres sena fra utløseren og fisken er nå direkte på stanga.

For fiskedybde 0-20 meter kommer man langt med et 4-5 kg lodd, men skal man dypere enn dette kan det være lurt å gå opp til 6 kg, som er maks på denne riggen.

Spesifikasjoner:
- Lengde wire: 60 m rustfri, tåler 68 kg
- Lengde bom: 50 cm rustfri, tåler 6 kg lodd

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.