XXL logo
Logg inn

-15% på ALT fra Hamax og Thule!* Kjøp nå

Everlast Nevatear Heavy Bag, boksesekk - thumbnail - image 1
Populær
Kun i butikk
Everlast Nevatear Heavy Bag, boksesekk - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseGuiderProduktomtale

EverlastEverlast Nevatear Heavy Bag, boksesekk

1499,-
Everlast Nevatear Heavy Bag, boksesekk er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Everlast Nevatear Heavy Bag, boksesekk er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Boksesekk som passer perfekt for boksetrening og for å øke kondisjonen. Produsert med en blanding av syntetisk skinnmateriale. Kjetting for oppheng følger med. Vekt: 18 kg.

Everlast Nevatear Heavy Bag er en boksesekk produsert med syntetisk skinnmateriale og er et perfekt verktøy for å forbedre bokseferdighetene eller trene kondisjon.

Boksesekken kommer med slitesterk Nevatear-teknologi som gir god holdbarhet som gjør at du kan trene intense treningsøkter uten å bekymre deg for slitasje eller skader. Boksesekken er fylt med naturlige fiber som gir maksimal slagabsorbering.

Kraftige nylonstropper sørger for bedre holdbarhet og tøffere bruk. Medfølgende kjetting gjør det enkelt å henge opp boksesekken der du måtte ønske.

Spesifikasjoner:
- Vekt: 18 kg
- Materiale: Syntetisk lær
- Mål: Ca 30 cm i diameter og 70 cm lang

Detaljer:
- Kraftige nylonstropper
- Kjetting følger med

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.