Betaling

Kortbetaling

Du kan betale med Visa og Mastercard/Eurocard på XXL.no. Dette kan du gjøre ved å velge kortbetaling direkte i kassen. Kort-alternativet er én av flere betalingsalternativ Walley tilbyr i kassen når du er i ferd med å fullføre din ordre.

Din korttransaksjon sendes kryptert gjennom Walley, som er vår leverandør av kortbetalingsløsning. Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at din kortinformasjon skal komme på avveie. Ved betaling med kort angis kortnummer, kortets gyldighetstid, CVC-kode samt for visse kort også 3D Secure-kode.

Kortnummer lagres ikke av XXL Sport & Villmark etter gjennomført transaksjon. Det totale beløpet for din bestilling belastes direkte på din konto. Om vi er utsolgt for en eller flere varer vil beløpet bli refundert av Walley.

PS! Walleys retningslinjer er at du ikke kan handle våpen, ammunisjon eller luftvåpen med kortbetaling. Da må du handle på faktura.

Kortbetalinger som feiler

Følgende kan være årsak om du ikke får betalt med kort i nettbutikken:
Du har ikke fullført signering med 3-D Secure.

Dette kan skyldes:

  • Du har ikke Java installert. Signering med 3-D Secure vil for de fleste kunder innebære bruk av Java. Dersom du ikke har Java installert, vil du møte en hvit side. Her kan du laste ned Java: http://java.com/en/download/index.jsp
  • Du handler fra et device som ikke støtter Java. Da de fleste Visa/Mastercard krever signering med 3-D Secure som igjen krever Java, vil det ikke være mulig for deg å utføre handel dersom du sitter på f eks iPad/iPhone, da disse ikke søtter Java. BankID har på vegne av de norske bankene utviklet en APP som skal løse dette som hver bruker må laste ned på sin telefon eller nettbrett.Faktura til firma, idrettslag eller kommunalt foretak

Ønsker du faktura til ditt foretak, så er dette mulig via Walley. Gå til kassen med handlekurven du ønsker å bestille. Ved feltet der du fyller inn personlig informasjon, skal det dukke opp en lenke hvor det står "Firma?". Klikk på denne og fyll i feltene Walley ønsker.

Da vil det gjennomføres en kredittsjekk av foretaket, og dersom denne godkjennes, så sender Walley faktura for ordren til foretaket. Fakturaadresse og leveringsadresse må være den samme.

Teamsales & B2B

Refusjon

Når returen for kortkjøp er behandlet, vises pengene på kontoen innen 1-3 bankdager.

Hvis du har kjøpt med faktura, vil Walley sende en kredittfaktura innen 24 timer etter at returen er registrert. Hvis fakturaen er betalt, kontakt Walley for refusjon eller for å bruke kredittfakturaen mot en annen faktura.

Faktura – 30 dager betalingsfrist. Faktura sendes på e-post i forbindelse med levering.

Kort – Ved betaling med kort sender Walley en kvittering for transaksjonen. XXL leverer kvittering og mva-dokumentasjon for kjøpet.

Registrer faktureringsadresse – Kontakt Walley for å registrere alternative faktureringsadresser. Dette gjelder både adresse og e-postadresse.

Kundeservice

B2B@walley.no, 22 42 42 72, https://www.walley.no/kundeservice/

I alle våre varehus og på nett tilbyr vi betaling med Walley

XXL Pay

XXL Pay er en betalingsløsning som tilbys i samarbeid med Walley. Når du velger å utsette eller dele opp betalingen med XXL Pay, blir du automatisk medlem i XXL Reward og begynner å samle poeng direkte ved ditt kjøp. Dette betyr at du får tilgang til alle medlemsfordeler og bonuser som XXL Reward tilbyr. Du får også et dedikert kjøpsrom for fremtidige kjøp.

Velg betalingsalternativ

Når du betaler med XXL Pay, kan du trygt og enkelt samle månedens kjøp og betale måneden etter eller dele opp betalingen på 10 måneder. Se spesifikke vilkår her

Full kontroll med appen!

Med Walley-appen har du alltid full kontroll på betalingene dine. I appen kan du endre betalingsdato, dele opp kjøpene dine, få påminnelser og se fakturaene fra dine siste kjøp. Du kan også håndtere hele betalingen i ett enkelt trinn, hvis du kobler appen til din bankkonto.

Selvfølgelig er appen gratis å laste ned og bruke!

App Store

Google Play

FAQ

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene!

Om Walley

Walley er en av Nordens største aktører innen betalingsløsninger. Ved å tilby en smart betalingstjeneste der kunden selv kan velge mellom flere fleksible betalingsmåter, gjør Walley betalinger enklere og tryggere både online og i butikk. Walley er et varemerke innen Norion Bank AB som tilbyr finansielle løsninger for bedrifter og privatpersoner.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!