XXL logo
Logg inn

Jubileumsfest med hundretalls av tilbud! 🎉 Se tilbudene

epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - thumbnail - image 1epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - thumbnail - image 2epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - thumbnail - image 3epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - thumbnail - image 4epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - thumbnail - image 5epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - thumbnail - image 6epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - thumbnail - image 7epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - thumbnail - image 8
Kun i butikk
epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - full image 1
epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - full image 2
epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - full image 3
epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - full image 4
epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - full image 5
epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - full image 6
epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - full image 7
epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex - full image 8
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

Garminepix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex

7000,-
epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
epix Sapphire White – AMOLED Smartwatch, multisportklokke unisex er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Video Introduction | epix | Premium active smartwatch

Premium multisport- og smartklokke med AMOLED-Skjerm, safirglass, touchskjerm og knapper. Aktivitetsmåling, helseovervåking, flerbånds-GPS, navigasjonsfunksjoner, musikk og mye mer. Vekt 70 gram.

Epix er en premium multisport- og smartklokke som du kan bruke både til trening, og til hverdags. Den har en flott AMOLED-skjerm, safirglass, ramme i titan, og opptil 16 dagers batteritid. Hold deg oppdatert med smartvarsler fra tilkoblet smarttelefon, Garmin Pay kontaktløs betaling, og musikklagring på klokken.

Høydepunkter:
- Flott AMOLED-skjerm som gir ekstra liv til klokken
- Knapper du kan stole på, og som fungerer i alle omgivelser, og i tillegg en responsiv ny touchskjerm
- Ta treningen til et nytt nivå med Stamina sanntidsmåling av utholdenhet
- Nøyaktig flerbåndsteknologi sørger for optimal sporing i vanskelig terreng og tett skog
- Klokkehus i titan og fiberforsterket polymer, og ripebestandig safirglass

Forstå kroppen din bedre med helseovervåkningsfunksjoner som pulsmåling på håndleddet, pulsoksymetermåling, måling av respirasjonsfrekvens, og mer. Legg opp treningen slik du selv ønsker med over 30 forhåndsprogrammerte aktivitetsprofiler, følg med på ytelsesmålinger, eller følg et Garmin Coach treningsprogram. Klokken kommer forhåndsinnlastet med TopoActive-kart, slik at du er klar neste fjelltur, og den nye touchskjermen gjør navigeringen i kartet enklere enn noen gang.

Funksjoner:
PREMIUM SMARTKLOKKE MED ALLSIDIGHET
Epix kombinerer bruk av førsteklasses materialer som titan og safirglass med en flott 1,3’’ AMOLED-skjerm. Knapper du kan stole på, kombinert med en responsiv touchskjerm, gir dobbel funksjonalitet som forbedrer daglig smartklokkebruk, og navigering i kart. Følg med på animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrketrening, yoga, og pilates direkte på klokkeskjermen, og enkelt bytt mellom ulike QuickFit-klokkeremmer for bruk til hverdags eller trening.

ADVANCED TRAINING
Ta treningen til et nytt nivå med aktivtetsprofiler for alt fra buldring til fjellklatring, til styrketrening, og mer.
- For å unngå å gå tom for krefter for tidlig, vil den nye Real-Time Stamina-funksjonen hjelpe utøvere til å kunne følge med på bruken av krefter, og gi sanntidsinformasjon om hvor lang «rekkevidde» en har igjen ved tempoet som blir holdt til enhver tid under løpe- og sykkelaktiviteter.
- Visual Race Predictor-funksjonen tar hensyn til tidligere løpeaktiviteter, og kondisjonsnivå, til å kunne estimere sluttider på ulike løpsdistanser, og du kan i tillegg se på klokken hvordan disse estimatene utvikler seg over tid.
- Recovery Time Advisor tar hensyn til intensiteten på treningen, og andre faktorer som stressnivå, daglig aktivitet, og søvn, for å regne ut hvor mange timer med hvile du trenger for å være restituert til neste økt med samme intensitetsnivå.
- Daily Workout Suggestions gir deg en daglig anbefalt treningsøkt basert på din nåværende treningsbelastning, treningsstatus, og kondisjon.

TRUSTED TOOL
Epix kommer med en rekke navigasjonsfunksjoner, den støtter multi-GNSS satellittsystemer, og flerbåndsteknologi for økt nøyaktighet i krevende terreng. Klokken kommer med forhåndsinnlastet skikart, og 42 000 golfbaner.
(Standard): Mulighet for å laste inn TopoActive-kart for den regionen du selv ønsker.
(Sapphire): Klokken kommer med forhåndsinnlastet TopoActive-kart for din region, og gir deg også mulighet til å laste inn kart for andre regioner.
Spar tid under konkurranser med den nye Up Ahead-funksjonen som gir deg mulighet til å legge inn holdepunkter i løypen, slik at du enhver tid kan se hvor langt det er igjen til neste drikkestasjon, stigning, eller veikryss. Du kan også selv på forhånd sette opp punkter i løypen hvor klokken skal vise deg forskjellige data, som for eksempel gjenstående distanse og stigning, i tillegg vil den også vise et sammendrag over den siste splitten med mulighet for å kunne bruke en hviletidtaker.

EVERYDAY UTILITY
Epix kommer med en rekke funksjoner for aktivitetsmåling og helseovervåking, inkludert pulsoksymeter, optisk pulsmåling på håndleddet respirasjonsfrekvens, og stressmåling. Den har i tillegg funksjoner som Body Battery, kondisjonsalder, Sleep Score og avansert søvnmåling. Når den er koblet til en kompatibel smarttelefon, vil du også kunne få smartvarsler rett på klokken, og du har mulighet til å skru dette av under treningsaktiviteter. Sikkerhet- og sporingsfunksjoner gjør at du kan trene utendørs med automatisk hendelsesregistrering, eller manuelt utløse assistanse alarm, som begge kan melding med brukerens posisjon til nødkontakter. Klokken kommer med Garmin Pay, kontaktløs betaling, mulighet til å laste inn musikk fra apper som Spotify, Amazon Music, og Deezer, som kommer forhåndinnlastet på klokken gjennom den nye Connect IQ Store On Device. Denne lar deg oppdage nye apper og urskiver direkte på klokken, og lar deg laste dem ned via Wi-Fi, uten å bruke telefon.

AMOLED-SKJERM
Flott 1,3’’, AMOLED-skjerm som gir ekstra liv til klokken, til og med i sterkt sollys.
PREMIUM MATERIALER
Sapphire utgavene kommer med ramme i titan, belagt med diamantlignende karbon (DLC), klokkehus av fiberforsterket polymer, og ripebestandig safirglass. Klokken har også fått mer beskyttelse i metall rundt Start/stopp-knappen, som gir et inntrykk av bedre kvalitet med flere metall elementer på klokken.

TOUCH OG KNAPPER
Knapper du kan stole på og som fungerer i alle omgivelser kommer i tillegg til en responsiv ny touchskjerm som gir deg rask tilgang til funksjoner og menyer.

MULTI-BAND-GPS
Tar sporingsnøyaktighet til et nytt nivå. Flerbåndsteknologi kan effektivt identifisere og eliminere feilaktige signaler som kan påvirke GPS-ytelsen til vanlige Multi-GNSS systemer, og gjøre sporingen med en mye høyere nøyaktighet. Dette vil gi bedre nøyaktighet i omgivelser med høye bygninger, i skog, og i krevende fjellterreng.

GLOBALE KART
Last ned TopoActive kart over de kontinentene du selv ønsker. Dette er nå mulig å gjøre direkte på klokken over WiFi.

SKIVIEW
Forbedret utgave som nå gir navn på alpinsenter/skianlegg, også når det er zoomet mer inn i kartet, og nedfarter har nå fargekoder etter vanskelighetsgrad. Skikartet inneholder nå også langrennsløyper.

SYNC SETTINGS
Sett opp og konfigurer klokken, eller rediger datafelter til aktivitetsprofiler i Carmin Connect appen. Deretter kan alt synkroniseres sømløst fra appen til klokken.

UP AHEAD
Se enkelt på skjermen hva som kommer lengre frem i løypen. Legg inn POI’s for løypen som for eksempel drikkestasjoner, start og slutt på stigninger, grus/brosteins-partier, og mer.

REAL-TIME STAMINA
Stamina beskriver hvordan du klarer å opprettholde ytelsen din over tid. Kreftene dine er en begrenset kilde, som synker gradvis underveis i en aktivitet basert på intensitetsnivået. Å gå i timesvis vil ikke påvirke Staminaen din mye, mens løping i høyt tempo vil tømme Stamina ganske raskt. Stamina gir deg informasjon i sann-tid om hvor mye krefter du har igjen, og hvor lenge du klarer å det tempoet du holder underveis i aktiviteten.

RACE PREDICTOR TREND
Følg med på utviklingen på dine estimerte sluttider for ulike distanser over tid. Du kan nå se hvordan disse estimatene utvikler seg over tid direkte på klokken.

HIIT WORKOUTS
Denne aktivitetsprofilen sporer høy-intensistets intervalløkter (HIIT), inkludert AMRAP, EMOM, Tabata, og egendefinerte økter. Sett antall runder, varighet på runder og pauser, og mer.

SPORTSAPPER
Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terreng- og baneløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf med mer.

SKIDATA
Denne profilen kan skille mellom ski- og klatreaktiviteter, og den viser statistikk som er spesifikk for en opp- eller nedstigning.

XC SKI DYNAMICS
Når klokken er koblet til et HRM-Pro pulsbelte (selges separat), vil kraftmåling for langrenn hjelpe deg med å måle intensiteten på skituren din bedre.

MTB-DYNAMIKK
Spor de episke detaljene på hver tur med ny terrengsykkelstatistikk som antall hopp, hoppdistanse og tid i luften.

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turanbefalinger basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen.

PACEPRO™-TEKNOLOGI
En unik PacePro-funksjonen som gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

CLIMBPRO-FUNKSJON
Bruk ClimbPro-stigningsplanleggeren for å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde, i nedlastede løyper.

YTELSESMÅLINGER
Vis avanserte treningsmålinger som løpsdynamikk, varme- og høydejustert kondisjonsberegning, restitusjonsrådgiver og mye annet.

RESTITUSJONSRÅDGIVER
Etter hver treningsøkt gir restitusjonstid deg beskjed når du er klar for en ny, hard treningsøkt. Det tar til og med høyde for treningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.

ABC-SENSORER
Naviger rundt neste løype med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et 3-akset elektronisk kompass.

GOLFBANER
Få tilgang til CourseView-kart over mer enn 42 000 internasjonale golfbaner, og få knappemålretting og PlaysLike Distance-funksjonen.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Få pulsdata og varsler om pulsen din er for høy eller lav når du hviler. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber i løpet av aktiviteter, selv under vann.

PULSOKSYMETERSENSOR
Pulsoksymetersensoren måler oksygenmetningen i blodgjennomstrømningen på håndleddet for å kunne se hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette gir mer nøyaktig søvnmåling, og måler høydeakklimatisering.

SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få poeng for søvnkvaliteten din og innsikt i hvordan du kan sove bedre. Få oversikt over de ulike søvnfasene, samt puls, stress, pulsoksymetri3 og respirasjon.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

KONDISJONSBEREGNING
Tren smartere med kondisjonsberegning, som er en indikator på hvordan du kan forvente å yte. Tilpasser seg for terrengløping, og målingen tar også hensyn til endringer i ytelse som kan skyldes varme eller høyde.

RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

HYDRERINGSSPORING
Det er viktig for helsen din at du holder deg hydrert. Loggfør hvor mye vann du drikker hver dag for å holde deg hydrert, og se hvor konsekvent du er fra dag til dag.

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel enhet.

MUSIKKAPPER
Lagre opptil 2000 sanger, eller få tilgang til forhåndslastede strømmeapper fra kompatible tjenester.

GARMIN PAY
Gå lekende lett forbi køer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay gjennom banker som støtter tjenesten.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering posisjonen din til nødkontakter.

CONNECT IQ™-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken.

GARMIN COACH
Disse adaptive treningsprogrammene (gratis) gir deg veiledning fra trenere og kostnadsfrie treningsprogrammer som tilpasser seg deg og dine mål. Treningsøkter synkroniseres rett til klokken.

DETALJERT NAVIGASJON
Følg en rute eller en løype med detaljerte anvisninger som gir deg beskjed før neste sving kommer.

RUNDTUR-RUTING
Angi en distanse du vil reise, og få anbefalte ruter som fører deg tilbake til startpunktet. Trendline™-popularitetsruting hjelper deg med å finne de beste lokale rutene.

VARME- OG HØYDEAKKLIMATISERING
Se hvordan kroppen din klarer seg i ulike omgivelser med varme- og høydeakklimatisering. Denne widgeten viser nåværende høyde, akklimatisert høyde, og justert pulsoksymetri, puls, respirasjonsrate, slik at du kan følge med på hvordan kroppen din klarer seg på gjeldende høyde over havet.

ANIMERTE TRENINGSØKTER PÅ SKJERMEN
Enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrketrening, yoga, og pilates er forhåndslastet på klokken, og du kan laste ned flere fra Garmin Connect-appen.

STRØMSTYRING
Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Sport, fritid
- Bruker: Unisex

GENERELT
- Urglassmateriale: Safirglass
- Rammemateriale: Titan
- Dekselmateriale: Fiberforsterket polymer med bakdeksel i titan
- Quickfit™-klokkeremmer: Ja (22 mm)
- Remmateriale: Silikon
- Størrelse, B X L X H: 47 x 47 x 14.5 mm
- Fargeskjerm: Ja
- Berøringsskjerm: Ja
- Skjermstørrelse, B X H: 1,30″ (33,02 mm) diameter
- Skjermoppløsning, B X H: 454 x 454 piksler
- Skjermtype: AMOLED med mulighet for always-on modus
- Vekt: 70 g med silikonrem (kun urkasse: 47 g)

BATTERITID:
- Smartklokke: Opptil 5 dager (always-on) / 16 dager (gesture)
- Batterisparingsmodus for klokken: 21 dager (gesture)
- Bare GPS: Opptil 30 timer (always-on) / 45 timer (gesture)
- Alle satellittsystemer: Opptil 15 timer (always-on) / 35 timer (gesture)
- Alle satellittsystemer og flerbånd: Opptil 15 timer (always-on) / 20 timer (gesture)
- Alle satellittsystemer og musikk: Opptil 9 timer (always-on) / 10 timer (gesture)
- Maks. batterilevetid i GPS-modus: Opptil 75 timer (gesture)
- GPS-ekspedisjonsmodus: Opptil 14 dager (gesture)
- Vanntetthet: 10 ATM
- Minne/historikk: 32 GB

KLOKKEFUNKSJONER
- Tid/Dato: Ja
- GPS-tidssynkronisering: Ja
- Stilles automatisk til sommertid: Ja
- Alarmklokke: Ja
- Tidtaker: Ja
- Stoppeklokke: Ja
- Tidspunkt for soloppgang/solnedgang: Ja

HELSEOVERVÅKING
- Pulsmåling på håndleddet (konstant, hvert sekund)
- Daglig hvilepuls: Ja
- Varsler om unormal puls: Ja (høyt og lavt)
- Respirasjonsfrekvens (24X7)
- PulsoksymetrI: Ja (stikk-sjekk og valgfri akklimatisering hele dagen og i søvn)
- Kondisjonsalder: Ja (i appen)
- Body battery-energimåling: Ja
- Stresssporing hele dagen: Ja
- Påminnelser om avslapning: Ja
- Avslapningstidtaker for pusting: Ja
- Søvnovervåkning: Ja (avansert)
- Søvnovervåkning (søvnpoengsum og -informasjon): Ja
- Hydrering: Ja (i Garmin Connect og valgfri Connect IQ-widget)
- Sporing av kvinnehelse: Ja (i Garmin Connect og valgfri Connect IQ-widget)

SENSORER
- GPS: Ja
- Glonass: Ja
- Galileo: Ja
- Støtte for flerbåndsfrekvens: Ja
- Garmin elevate-pulsmåling på håndleddet: Ja
- Barometrisk høydemåler: Ja
- Kompass: Ja
- Gyroskop: Ja
- Akselerasjonsmåler: Ja
- Termometer: Ja
- Pulsoksygenakklimatisering: Ja (med akklimatisering)

DAGLIGE SMARTFUNKSJONER
- Tilkobling: Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
- CONNECT IQ (nedlastbare urskiver, datafelter, widgeter og apper): Ja
- Smartvarsler: Ja
- Send svar på eller avvis anrop med tekstmelding (bare på android): Ja
- Kalender: Ja
- Værmelding: Ja
- Batterisparemodus – tilpassbar klokke med lavt strømforbruk: Ja
- Musikkstyring: Ja
- Spiller av musikk: Ja
- Musikklagring: Opptil 2000 sanger
- Finn telefonen min: Ja
- Finn klokken min-funksjon: Ja
- Kompatibel med smarttelefoner: iPhone, Android
- Kompatibel med garmin connect mobile: Ja
- Garmin pay: Ja

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
- Livetrack: Ja
- Group livetrack: Ja
- Sanntidsdeling av aktiviteter: Ja
- Hendelsesregistrering ved utvalgte aktiviteter: Ja
- Hjelp: Ja

TAKTISKE FUNKSJONER
- Doble rutenettkoordinater: Ja

AKTIVITETSSPORINGSFUNKSJONER
- Skritteller: Ja
- Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den): Ja
- Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål): Ja
- Kaloriforbruk: Ja
- Etasjer oppover: Ja
- Tilbakelagt distanse: Ja
- Intensitetsminutter: Ja
- Trueup: Ja
- MOVE IQ: Ja
- Garmin connect ™ utfordringsapp: Ja (valgfri Connect IQ-app)
- Treningsutstyr/-studio: Ja
- Tilgjengelige aktivitetsprofiler for treningssenter: Styrketrening, høyintensitets intervalltrening, kondisjonstrening, trening med ellipsemaskin, trappegåing, etasjer oppover, innendørsroing, pilates og yoga
- Treningsøkter: Ja
- Styrketrening: Ja
- Yoga trening: Ja
- Pilates trening: Ja
- Treningsanimasjoner på skjermen: Ja
- Automatisk repetisjonstelling: Ja

FUNKSJONER FOR TRENING, PLANLEGGING OG ANALYSE
- Pulssoner: Ja
- Pulsvarsler: Ja
- Pulskalorier: Ja
- % av makspuls: Ja
- % pulsreserve: Ja
- Restitusjonstid: Ja
- Automatisk registrering av makspuls: Ja
- Stresstest av pulsvariasjon (beregner stressnivået ditt ved å måle pulsvariasjoner mens du står stille i tre minutter. skalaen går fra 1 til 100, og lave målinger indikerer et lavt stressnivå): Ja (med kompatibelt tilbehør)
- HR broadcast (sender pulsdata via ANT+ til parkoblede enheter): Ja
- Respirasjonsfrekvens (under trening): Ja (med kompatibelt tilbehør)
- GPS-hastighet og -distanse: Ja
- Tilpassbare datasider: Ja
- Tilpassbare aktivitetsprofiler: Ja
- Auto pause: Ja
- Intervalltrening: Ja
- Avanserte treningsøkter: Ja
- Nedlastbare treningsplaner: Ja
- Strømmodi – tilpassbare batteriinnstillinger under aktiviteter: Ja
- Auto lap: Ja
- Manuelle runder: Ja
- Konfigurerbare rundevarsler: Ja
- Varme- og høydeforskjell: Ja
- VO2 max (run): Ja
- Treningsstatus (viser om du trener effektivt ved å spore treningsdata, for eksempel kondisjonsberegninger og data om anaerob terskel, og sammenligner dem med ferske data): Ja
- Treningsbelastning (kombinerer puls og kondisjonsberegning ved å logge treningsintensitet over 28 dager for å sikre at du yter godt nok til å nå målet ditt): Ja
- Fokus for treningsbelastning: Ja
- Treningseffekt (AEROB): Ja
- Treningseffekt (ANAEROB): Ja
- Hovedfordel (etiketter for treningseffekt): Ja
- Forbedret restitusjonstid: Ja
- Daglige foreslåtte treningsøkter: Ja
- Tilpassbare varsler: Ja
- Lydvarsler: Ja
- Sluttid: Ja
- Virtual partner: Ja
- Virtual racer: Ja
- Automatiske multisportaktiviteter: Ja
- Manuelle multisportaktiviteter: Ja
- Løypeveiledning: Ja
- Segmenter (live, garmin): Ja
- Strava-funksjoner (beacon, segmenter i sanntid): Ja
- Opprettingsprogram for rundløype (løping/sykling): Ja
- Trendline-popularitetsruting: Ja
- BERØRINGS- OG/ELLER TASTELÅS: Ja
- Holdtaster: Ja
- Bla automatisk: Ja
- Aktivitetslogg på klokken: Ja
- Physio trueup: Ja

LØPEFUNKSJONER
- Tilgjengelige løpeprofiler: Løping, baneløping, løping på tredemølle, løping på innendørsbane, terrengløp, virtuell løping, ultraløping
- GPS-basert distanse, tid og tempo: Ja
- Løpsdynamikk: Ja (med kompatibelt tilbehør)
- Vertikal oscillasjon og forholdstall (graden av spenst i løpsbevegelsen og lønnsomhetsforholdet til skrittlengden): Ja (med kompatibelt tilbehør)
- Bakkekontakttid og -balanse (viser hvor lenge foten er på bakken i forhold til i luften når du løper, og gir deg mulighet til å sjekke løpssymmetrien din): Ja (med kompatibelt tilbehør)
- Skrittlengde (sanntid): Ja (med kompatibelt tilbehør)
- Skrittfrekvens (viser antall skritt per minutt i sanntid): Ja
- Ytelseskondisjon (når du har løpt i 6–20 minutter sammenlignes sanntidstilstanden din med den gjennomsnittlige formen din): Ja
- Melkesyreterskel (beregner når musklene dine raskt begynner å bli slitne ved å analysere tempoet ditt og pulsen din): Ja (med kompatibelt tilbehør)
- Pacepro-tempostrategier: Ja
- Løpeøkt: Ja
- Konkurransevarsel: Ja
- Støtte for hastighets- og skrittfrekvenssensor (med sensor): Ja

GOLFFUNKSJONER
- Forhåndslastet med 42 000 baner fra hele verden: Ja
- Lengdemåling til f/m/b (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen): Ja
- Lengdemåling til layups/doglegs: Ja
- Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som - helst posisjon på banen): Automatisk
- Digitalt scorekort: Ja
- Tilpassede mål: Ja
- Registrering av statistikk (slag, putter per runde, gjennomsnittlig slaglengde og slag på green og fairway): Ja
- Garmin autoshot: Ja
- Komplett vektorkart: Ja
- Automatiske courseview-oppdateringer: Ja
- Manuell flaggposisjonering (trykk på og dra flagget på greenen for nøyaktig lengdemåling): Ja
- Hinder og banemål: Ja
- Pinpointer: Ja
- Playslike-avstand: Ja
- Trykke på mål (trykk på målet på skjermen for å se avstanden til et punkt): Ja
- Poengregning med handikap: Ja
- Kompatibel med truswing: Ja
- Rundetidtaker/kilometerteller: Ja
- Kompatibel med automatisk køllesporing (krever tilbehør): Ja

UTENDØRS- OG FRITIDSFUNKSJONER
- Tilgjengelige profiler for rekreasjon utendør: Fotturer, klatring innendørs og utendørs, buldring, surfing, terrengsykling, alpint, snøbrett, langrenn, stående padling, roing, kajakkpadling, surfing, jakt, Jumpmaster, taktisk, windsurfing, truger
- A-til-B-navigasjon: Ja
- Brødsmulesti i sanntid: Ja
- Tilbake til start: Ja
- Tracback: Ja
- Ultratrac mode: Ja
- Rundt meg-modus: Ja
- Høydeprofil: Ja
- Avstand til destinasjon: Ja
- Indikator for barometrisk trend: Ja
- Climbpro-stigningsplanlegger: Ja
- Automatisk stigning under terrengløping: Ja
- Vertikal hastighet: Ja
- Samlet stigning/nedstigning: Ja
- Fremtidig stigningsplott: Ja
- Forhåndslastede topografiske kart: Ja
- Forhåndsinnlastede vei- og sporkart: Ja
- Forhåndslastede kart over skianlegg: Ja
- Støtte for nedlastbare kart: Ja
- Kompatibel med basecamp: Ja
- GPS-koordinater: Ja
- Sight 'n go: Ja
- Områdeberegning: Ja (via Connect IQ)
- Kalender for jakt/fiske: Ja (via Connect IQ)
- Projisert veipunkt: Ja
- Informasjon om sol og måne: Ja (via Connect IQ)
- Xero-posisjoner: Ja
- Ekspedisjon gps-aktivitet: Ja
- Tides: Ja (via Connect IQ)

SYKKELFUNKSJONER
- Tids-/avstandsvarsel (utløser alarm når du når målet): Ja
- Løyper (konkurrer mot tidligere aktiviteter): Ja
- Garmin-sykkelkart (rutbare gatekart til sykling): Ja
- Mtb-vanskelighetsgrad og -flyt: Ja
- Tilgjengelige sykkelprofiler: Sykling, innendørssykling, terrengsykling, triatlon
- Sykkelrunde og maksimal rundekraft (med kraftsensor): Ja
- Konkurrer med en aktivitet: Ja
- Terskelwatt (ftp, functional threshold power): Ja (med kompatibelt tilbehør)
- Kompatibel med rally og vector: Ja
- Kraftmålerkompatibel (viser kraftdata fra kompatible tredjeparts ant+-aktiverte kraftmålere): Ja
- Avansert rally/vector-støtte: Ja
- Kompatibel med varia vision™ (skjerm som festes på hodet): Ja
- Kompatibel med varia-radar (bakovervendt radar): Ja
- Kompatibel med varia-lykter: Ja
- Hastighets- og tråkkfrekvenssensorstøtte (m/sensor): Ja

SVØMMEFUNKSJONER
- Tilgjengelige svømmeprofiler: Svømming i basseng, svømming utendørs, svømming/løping
- Talldata for svømming i åpent vann (distanse, tempo, antall tak, tempo for tak, - kalorier): Ja
- Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier): Ja
- Registrering av type tak (fri, rygg, bryst, butterfly): Ja
- Loggføring av øvelser: Ja
- Grunnleggende hviletidtaker (opp fra 0): Ja
- «Gjenta på»-hviletidtaker: Ja
- Automatisk hvileregistrering: Ja
- Tid- og avstandsvarsler: Ja
- Tempovarsler (kun svømmebasseng): Ja
- Nedtellingsstart: Ja
- Svømmeøkter: Ja
- Viktig svømmehastighet: Ja
- Pulsmåling på håndleddet under vann: Ja
- Puls (sanntidsmåling ved hvile, intervall- og øktstatistikk ved hvile og automatisk nedlasting av pulsmåling etter svømmetur): Ja (med HRM-Tri, HRM-Swim og HRM-Pro)

FUNKSJONER FOR BARNESPORING
- Toe-to-toe-utfordringsapp: Ja (valgfri Toe-to-Toe-utfordringsapp fra Connect IQ)

Spesifikasjoner

 • BrukerUnisex
 • PulsmålingJa
 • Batteri levetid7 days
 • WiFiNei
 • StørrelseL
 • BluetoothJa
 • NavigasjonJa
 • PusteøvelserJa
 • SøvnmålingJa
 • KompassJa
 • KartJa
 • GLONASSJa
 • GalileoJa
 • GPSJa
 • Touch-skjermJa

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.