XXL logo
Logg inn
 • 100dagers åpent kjøp
 • Fri fraktover 1000,-*
 • Prismatch
Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior - thumbnail - image 1Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior - thumbnail - image 2Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior - thumbnail - image 3Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior - thumbnail - image 4
Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior - full image 1
Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior - full image 2
Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior - full image 3
Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior - full image 4
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

GarminVenu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior

5/5
3978,-
Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior . Neste oppdatering er planlagt 2024-08-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, multisportklokke senior . Neste oppdatering er planlagt 2024-08-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Lignende produkter

Andre kjøpte også

Produktbeskrivelse

Robust multisportklokke med GPS. Kompatibel med smarttelefon. Mange avanserte helse- og treningsfunksjoner. Pulsmåling. Smartvarsling. Garmin Pay. AMOLED-skjerm og batteritid på inntil 9 dager. Rustfritt stål med komfortabel silikonrem. Vekt: 51 gram. Diameter: 43, 6 mm

Venu 2 Plus er en smart GPS-klokke med avanserte helse- og treningsfunksjoner som gir deg en bedre forståelse av kroppen din. Ring og svar enkelt på anrop fra håndleddet når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon – bare la telefonen din ligge i lommen. Du kan til og med bruke en smarttelefons taleassistent til å svare på tekstmeldinger. Ta fatt på nye aktiviteter med animerte treningsøkter og mer enn 25 innebygde sportsapper.
Høydepunkter:
- Laget for en aktiv livsstil
- Animerte treningsøkter på skjermen
- Innebygde sportsapper
- Pulsmåling
- Smart GPS-klokke som kan ringe eller svare på telefonanrop, og sende tekstmeldinger
- Lang batterilevetid med rask oppladning
- Kontaktløs betalingsløsning med Garmin Pay

Funksjoner:
TELEFONSAMTALER FRA HÅNDLEDDET
Nyt bekvemmeligheten med en smart GPS-klokke som kan ringe eller svare på telefonanrop, og sende tekstmeldinger, når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

SNAKK MED TALEASISTENTEN DIN
Bruk smarttelefonens taleassistent (Siri, Google Assistant or Bixby) til å svare på meldinger, stille spørsmål, styre smarthjem enheter, og mer.

STILIG DESIGN
En vakker AMOLED-skjerm gjør klokken levende, selv i sterkt sollys. Alltid på-modus sørger for at skjermen er synlig til enhver tid.

LAGET FOR EN AKTIV LIVSSTIL
Denne smartklokken er klar for alt, med slitesterkt Corning® Gorilla® Glass 3, elegant ramme i rustfritt stål og komfortabel silikonrem.

HEALTH SNAPSHOT-FUNKSJON
Loggfør en 2-minuttersøkt for å registrere viktig statistikk, inkludert puls, pulsvariasjon, pulsoksymetri, respirasjon og stress. Deretter kan du dele denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect™-appen på enkompatibel smarttelefon.

BODY BATTERY-ENERGIMÅLING
Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

PULSOKSIMETERSENSOR
Bruk pulsoksymetrisensoren til å sjekke oksygenmetningen i blodet ditt på et hvilket som helst tidspunkt i løpet av dagen, eller i løpet av en del av natten mens du sover, for å finne ut av hvor godt kroppen din absorberer oksygen.

STRESSMÅLING
Finn ut om du har en rolig, balansert eller stressende dag. Påminnelser om avslapning vil be deg om å ta en kort pusteøvelse når klokken registrerer at du er stresset.

MENSTRUASJONSSPORING
Bruk Garmin Connect-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan også se og loggføre detaljer på håndleddet med Women’s Health Tracking-appen.

HYDRERINGSSPORING
Loggfør det daglige væskeinntaket ditt som en påminnelse om å holde deg hydrert. Du kan til og med sette deg et automatisk hydreringsmål som justerer seg basert på hvor mye du svetter under aktiviteter.

RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få poeng for søvnkvaliteten din og innsikt i hvordan du kan sove bedre. Få oversikt over de ulike søvnfasene, samt puls, stress, pulsoksymetri og respirasjon.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Klokken måler pulsen din2 kontinuerlig og varsler deg om den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter – selv når du svømmer.

PUSTETEKNIKKER
Når du vil slappe av eller fokusere, kan du starte en pusteaktivitet. Klokken sporer stress og respirasjon slik at du får en bedre forståelse av hvordan du puster.

KONDISJONSALDER
Denne funksjonen bruker kronologisk alder, ukentlig intens aktivitet, hvilepuls og BMI4 eller kroppsfettprosent til å estimere om kroppen din er yngre eller eldre enn deg. Du kan også få råd om hvordan du reduserer kondisjonsalderen din.

ANIMERTE TRENINGSØKTER PÅ SKJERMEN
Enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrketrening, yoga, pilates og intervalltrening med høy intensitet (HIIT) er forhåndslastet på klokken, og du kan laste ned flere fra Garmin Connect-appen.

INNEBYGDE SPORTSAPPER
Spor alle måtene du beveger deg på, med mer enn 25 forhåndslastede GPS- og innendørssportsapper, inkludert for gåturer, løping, sykling, bassengsvømming, golf og mye annet.

AVANSERT STYRKETRENING
Denne detaljerte aktivitetsprofilen gir deg de personlige rekordene dine for skalering og styrke rett på håndleddet, samt grafikk som viser hvilke muskelgrupper du har trent.
HIIT-TRENINGSØKTER
Bruk denne nye aktivitetsprofilen med ulike tidtakere til å spore HIIT-treningsøktene dine, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og egendefinert. Angi antall runder, trenings-/hvileintervaller og mer.

OPPRETT TRENINGSØKTER
Velg blant mer enn 1400 øvelser for å sette sammen dine egne treningsøkter i Garmin Connect-appen på enkompatibel smarttelefon. Deretter kan du laste dem ned på klokken.

GARMIN COACH
Få en gratis, personlig løpetrener på håndleddet som hjelper deg med å trene til din neste 5 km, 10 km eller halvmaraton.

INTENSITETSMINUTTER
Vi har oppdatert funksjonen for intensitetsminutter for å gi deg bedre innsikt i når på dagen og i hvilken aktivitet du oppnådde dem. Du kan til og med vise dem som et datafelt under tidsstyrte aktiviteter.

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

MUSIKK
Last ned sanger og spillelister fra Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (kan kreve abonnement). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat) for å lytte uten telefon.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Når klokken og telefonen din er parkoblet, kan sanntidsposisjonen din sendes til kontaktene dine manuelt eller automatisk under utvalgte utendørsaktiviteter med innebygd hendelsesregistrering5.

DEN KONTAKTLØSE BETALINGSLØSNINGEN
Gå lekende lett forbi køer og utvalgte offentlige transportsystemer med den kontaktløse betalingsløsningen1 Garmin Pay via leverandører som deltar.

CONNECT IQ-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt, og få apper fra Connect IQ-butikken.

SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT
Se helse- og treningsinformasjon på ett sted. Garmin Connect-appen er et aktivt fellesskap på nett der folk på farten kan komme i kontakt med andre, konkurrere og dele.

BATTERILEVETID MED RASK OPPLADING
Få en uavbrutt oversikt over helsen din med opptil 11 dager i smartklokkemodus, opptil 22 timer i GPS-modus og opptil 8 timer i GPS-modus med musikk. 10-minutters lading gir opptil 1 dag batterilevetid i smartklokkemodus eller 1 time batterilevetid i GPS-modus med musikk.

MODUS FOR BATTERISPARING
Gi smartklokken enda lenger batterilevetid ved å justere innstillingene som har størst innvirkning på batterilevetiden.
VANNTETTHET
Denne klokken er vanntett ned til 5 ATM noe som gjør den perfekt til en svømmetur, i dusjen eller en spadag.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Multisport
- Bruker: Senior, unisex
- Urglassmateriale: Corning gorilla glass 3
- Rammemateriale: Rustfritt stål
- Dekselmateriale: Fiberforsterket polymer
- Hurtigutløsningsremmer: Ja (20 mm, industristandard)
- Remmateriale: Silikon
- Størrelse, b x l x h: 43,6 x 43,6 x 12,6 mm, passer håndledd med en omkrets på 125-190 mm
- Berøringsskjerm: Ja
- Fargeskjerm: Ja
- Skjermstørrelse, b x h: 1,30″ (33,0 mm) diameter
- Skjermoppløsning, b x h: 416 x 416 piksler
- Skjermtype: Amoled: valgfri alltid på-modus
- Vekt: 51,0 g
Batteritid:
- Smartklokkemodus: Opptil 9 dager
- Gps-modus med musikk: Opptil 8 timer
- Gps-modus uten musikk: Opptil 22 timer
- Batterisparemodus for smartklokke: Opptil 12 dager
- Vanntetthet: Svømme, 5 atm
- Minne/historikk: 200 timer med aktivitetsdata

KLOKKEFUNKSJONER
- Tid/dato: Ja
- Gps-tidssynkronisering: Ja
- Stilles automatisk til sommertid: Ja
- Alarmklokke: Ja
- Tidtaker: Ja
- Stoppeklokke: Ja
- Tidspunkt for soloppgang/solnedgang: Ja

HELSEOVERVÅKNING
- Pulsmåling på håndleddet (konstant, hvert sekund): Ja
- Daglig hvilepuls: Ja
- Varsler om unormal puls: Ja (høyt og lavt)
- Respirasjonsfrekvens (24x7): Ja
- Pulsoksymetri: Ja (stikk-sjekk og valgfri akklimatisering hele dagen og i søvn)
- Kondisjonsalder: Ja
- Body battery™-energimåling: Ja
- Stresssporing hele dagen: Ja
- Påminnelser om avslapning: Ja
- Avslapningstidtaker for pusting: Ja
- Søvnovervåkning: Ja (avansert)
- Søvnovervåkning (søvnpoengsum og -informasjon): Ja
- Hydrering: Ja
- Sporing av kvinnehelse: Ja
- Health snapshot: Ja

SENSORER
- Gps: Ja
- Glonass: Ja
- Galileo: Ja
- Garmin elevate™-pulsmåling på håndleddet: Ja
- Barometrisk høydemåler: Ja
- Kompass: Ja
- Gyroskop: Ja
- Akselerasjonsmåler: Ja
- Termometer: Ja (krever tempe-sensor)
- Lyssensor: Ja
- Pulsoksygenakklimatisering: Ja

DAGLIGE SMARTFUNKSJONER
- Tilkobling: Bluetooth, ant+, wi-fi
- Connect iq (nedlastbare urskiver, datafelter, widgeter og apper): Ja
- Smartvarsler: Ja
- Kalender: Ja
- Værmelding: Ja
- Batterisparemodus – tilpassbar klokke med lavt strømforbruk: Ja
- Musikkstyring: Ja
- Spiller av musikk: Ja
- Musikklagring: Opptil 650 sanger
- Finn telefonen min: Ja
- Finn klokken min-funksjon: Ja
- Kompatibel med smarttelefoner: Iphone, android
- Kompatibel med garmin connect mobile: Ja
- Garmin pay: Ja

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
- Livetrack: Ja
- Hendelsesregistrering ved utvalgte aktiviteter: Ja
- Hjelp: Ja
- Aktivitetssporingsfunksjoner: Ja
- Skritteller: Ja
- Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den): Ja
- Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål): Ja
- Kaloriforbruk: Ja
- Etasjer oppover: Ja
- Tilbakelagt distanse: Ja
- Intensitetsminutter: Ja
- Trueup: Ja
- Move iq: Ja
- Garmin connect utfordringsapp: Ja

TRENINGSUTSTYR/-STUDIO
- Tilgjengelige aktivitetsprofiler for treningssenter: Styrketrening, kondisjonstrening, hiit, trening med ellipsemaskin, trappegåing, etasjer oppover, innendørsroing, yoga, pilates og pusteøvelser
- Treningsøkter: Ja
- Styrketrening: Ja
- Hiit workouts: Ja
- Yoga trening: Ja
- Pilates trening: Ja
- Treningsanimasjoner på skjermen: Ja
- Muskelkart på treningsøkten: Ja
- Automatisk repetisjonstelling: Ja

FUNKSJONER FOR TRENING, PLANLEGGING OG ANALYSE
- Pulssoner: Ja
- Pulsvarsler: Ja
- Pulskalorier: Ja
- % av makspuls: Ja
- Hr broadcast (sender pulsdata via ant+ til parkoblede enheter): Ja
- Respirasjonsfrekvens (under trening): Bare yoga og pustearbeid
- Gps-hastighet og -distanse: Ja
- Tilpassbare datasider: Ja
- Tilpassbare aktivitetsprofiler: Ja
- Auto pause: Ja
- Avanserte treningsøkter: Ja
- Nedlastbare treningsplaner: Ja
- Auto lap: Ja
- Manuelle runder: Ja
- Vo2 max (run): Ja
- Berørings- og/eller tastelås: Ja
- Bla automatisk: Ja
- Aktivitetslogg på klokken: Ja
- Physio trueup: Ja

LØPEFUNKSJONER
- Tilgjengelige løpeprofiler: Løping, innendørsløping på bane, løping på tredemølle
- Gps-basert distanse, tid og tempo: Ja
- Skrittfrekvens (viser antall skritt per minutt i sanntid): Ja
- Løpeøkt: Ja
- Støtte for hastighets- og skrittfrekvenssensor (med sensor): Ja

GOLFFUNKSJONER
- Lengdemåling til f/m/b (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen): Ja
- Lengdemåling til layups/doglegs: Ja
- Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som helst posisjon på - Banen): Automatisk
- Digitalt scorekort: Ja
- Registrering av statistikk (slag, putter per runde, gjennomsnittlig slaglengde og slag på green og fairway): Ja
- Garmin autoshot: Ja
- Manuell flaggposisjonering (trykk på og dra flagget på greenen for nøyaktig lengdemåling): ja
- Hinder og banemål: Ja
- Pinpointer: Ja
- Rundetidtaker/kilometerteller: Ja
- Kompatibel med automatisk køllesporing (krever tilbehør): Ja

UTENDØRS- OG FRITIDSFUNKSJONER
- Tilgjengelige profiler for rekreasjon utendørs: Fotturer, innendørsklatring, buldring, alpint, snøbrett, langrenn, stående padling, roing
- Tilbake til start: Ja
- Samlet stigning/nedstigning: Ja
- Områdeberegning: Ja (via connect iq)
- Kalender for jakt/fiske: Ja (via connect iq)
- Informasjon om sol og måne: Ja (via connect iq)

SYKKELFUNKSJONER
- Tids-/avstandsvarsel (utløser alarm når du når målet): Ja
- Tilgjengelige sykkelprofiler: Sykling, innendørs sykling
- Kompatibel med varia-radar (bakovervendt radar): Ja
- Kompatibel med varia-lykter: Ja
- Hastighets- og tråkkfrekvenssensorstøtte (m/sensor): Ja

SVØMMEFUNKSJONER
- Tilgjengelige svømmeprofiler: Svømming i basseng
- Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier): Ja
- Registrering av type tak (fri, rygg, bryst, butterfly): Ja
- Grunnleggende hviletidtaker (opp fra 0): Ja
- Tid- og avstandsvarsler: Ja
- Pulsmåling på håndleddet under vann: Ja

FUNKSJONER FOR BARNESPORING
- Toe-to-toe-utfordringsapp: Ja (valgfri Toe-to-Toe-utfordringsapp fra Connect IQ

I PAKKEN:
- Venu 2 Plus Klokke
- Lade/datakabel
- Dokumentasjon

Spesifikasjoner

 • BrukerUnisex
 • PulsmålingJa
 • Batteri levetid11 days
 • WiFiNei
 • Diameter43.6 mm
 • StørrelseM
 • BluetoothJa
 • VibrasjonsvarselJa
 • NavigasjonJa
 • HøyttalerJa
 • Smart-varslingJa
 • KlokkereimSilikon
 • PusteøvelserJa
 • MusikkontrollJa
 • SøvnmålingJa
 • Kontaktløs betalingsløsningJa
 • Trenings- og restitusjonsguideJa
 • KompassJa
 • Vanntetthet (ATM)5 ATM
 • KartNei
 • GLONASSJa
 • GalileoJa
 • GPSJa
 • Touch-skjermJa

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.