XXL logo
Logg inn
 • 100dagers åpent kjøp
 • Fri fraktover 1000,-*
 • Prismatch
Bullet 2.0 WF #6, line - thumbnail - image 1
Bullet 2.0 WF #6, line - full image 1
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerProduktomtale

GuidelineBullet 2.0 WF #6, line

1199,-
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Få igjen på lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Produktbeskrivelse

Kraftig flueline som slår over tunge nymfer og streamere. Laget for fiske i elv, innsjø og på kysten. Godt valg for fisking på vindutsatte steder.

Bullet er førstevalget for streamerfiske, kyst- og elvefiske etter sjøørret og en bestselger til laksefiske med enhåndsstang. Dette fluesnøret er veldig lite påvirket av vind og har svært gode skyte-egenskaper - går som ei kule! Egner seg meget godt på fjellet, i elva eller ved kysten hvor det er vindutsatt.

Til tross for sin moderate klumplengde er Bullet allikevel velbalansert slik at linebukten holder seg hele veien ut og ikke kollapser selv på lange kast. Et meget effektivt snøre som lader stangen godt med kort line ute og krever minimalt med luftkast før du sender det avgårde. Du kaster lett langt med minimal kraftbruk! Bullet er ypperlig til vannkast (spey), letthåndterlig og praktisk når du fisker på plasser med få eller ingen muligheter for bakkast.

Bullet 2.0 har en klumplengde på 9,25 meter og en total lengde på 30 meter, en ideell kombinasjon for fiske på medium til lang distanse. Den kraftfulle front taperingen på 5,5 meter leverer kompromissløse presentasjoner av fluer i alle størrelser. Bellyen har vekten konsentrert bakover som gjør linen meget velegnet for vannkast.

Baktaperingen er på 1,8 meter som er tilstrekkelig for god stabilitet ved lange kast samtidig som man opprettholder gode egenskaper for underhåndskast. Baktaperingen går over i en 3 meter lang handling line, som gir god slitestyrke på den mest utsatte delen av snøret og stabilitet i luften ved lengre kast. Skytelinen er tynn for minimal friksjon og gode skyteegenskaper. Fargen på skytelinen går halvveis opp på baktaperingen og gir en god indikasjon på hvor mye line du trenger å kaste med utenfor stangtuppen for optimal oppspenning av stangen. Kommer med løkke i begge ender og id-merking i front.

Farge: Light Sky Blue klump og Sunrise Orange skyteline. Total lengde er 30 meter i alle vektklasser.

Spesifikasjoner:
- Klasse: 6#
- Densitet: Flyt
- Klumplengde: 9,25 meter
- Klumpvekt: 14 gram
- Lengde: 30 meter

Øvrige detaljer:
- Farge: Light Sky Blue/Sunrise OrangeBullet 2.0 har en klumplengde på 9,25m og en total lengde på 30m, en ideell kombinasjon for fiske på medium til lang distanse. Den kraftfulle front taperingen på 5,5m leverer kompromissløse presentasjoner av fluer i alle størrelser. Bellyen har vekten konsentrert bakover som gjør linen meget velegnet for vannkast. Baktaperingen er på 1,8m som er tilstrekkelig for god stabilitet ved lange kast samtidig som man opprettholder gode egenskaper for underhåndskast. Baktaperingen går over i en 3m lang handling line, som gir god slitestyrke på den mest utsatte delen av snøret og stabilitet i luften ved lengre kast. Skytelinen er tynn for minimal friksjon og gode skyteegenskaper. Fargen på skytelinen går halvveis opp på baktaperingen og gir en god indikasjon på hvor mye line du trenger å kaste med utenfor stangtuppen for optimal oppspenning av stangen. Kommer med løkke i begge ender og id-merking i front.

Fremtidens fluesnører består av en revolusjonerende- og kompleks multi-denisitets teknologi med tre ulike hardheter i coatingen. Ulike hardheter legges i de forskjellige delene av linen for mindre minne, bedre kasteegenskaper, raskere kontakt med fisken og økt slitestyrke. TLT lar oss produsere snører som flyter godt og slipper vannet mye mer effektivt. Taperingen er bygget opp på vår multifilament kjerne; Direct Contact med bare 6% strekk.

Spesifikasjoner:

Modell, klumplengde, klumpvekt, lengde:
- Bullet #5, 9,25 m, 11 g, 30 m
- Bullet #6, 9,25 m, 13 g, 30 m
- Bullet #7, 9,25 m, 15 g, 30 m
- Bullet #8, 9,25 m, 17 g, 30 m
- Bullet #9, 9,25 m, 20 g, 30 m

Spesifikasjoner

 • TypeFlueline
 • Klasse#6
 • TypeFlyt
 • Ferdigmonterte løkkerJa

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.