XXL logo
Logg inn

Vi feirer 10 år i Finland med hundretalls jubileumstilbud! 🎉 Kjøp nå

Fario Elite WF #4, line - thumbnail - image 1
Få igjen
Fario Elite WF #4, line - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerProduktomtale

GuidelineFario Elite WF #4, line

1099,-
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Få igjen på lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Allsidig flueline som har gode kasteegenskaper for alle typer kast, lengder og ulike fiskeplasser. Snøret håndterer tørrfluer, nymfer og mindre streamere.

Fario Elite kombinerer det beste fra korte- og lengre klumper og er selveste allrounderen i Fario serien. Taperingen er lik forrige versjon Fario og minner mye om Fario Tactical, men klumpen er lengre og måler 10,1 meter i #3 og #4 og 10,6 meter i #5-#7. Således faller den midt mellom Tactical og Distance.

Dette fluesnøret er en allrounder i ordets rette forstand. Det fungerer godt til alle typer kast, er mer langkastet og tillater deg å holde mer line i lufta enn Fario Tactical. I hendene på en god kaster er delikate presentasjoner på 25m mulig. Fario Elite passer for fluefiskere på alle ferdighetsnivåer som søker den mest allsidige kombinasjonen av: Gode kasteegenskaper for alle typer kast, størst variasjon i kastelengder og mest allsidighet med tanke på ulike fiskeplasser. Snøret håndterer tørrfluer, nymfer og mindre streamere med eleganse.

Taperingen til Fario Elite har en forholdsvis lang front tapering på 5,5 meter som gir en jevn- og presis kraftoverføring fra klumpen gjennom spissen og ut i selve fortommen. En viktig egenskap for fluesnører som er rettet mot imitasjonsfiske med lette- og presise nedlegg. Selve bellyen og vekten ligger konsentrert bakover slik at du har mest mulig masse og vekt konsentrert nærmest stanga, en avgjørende faktor for at en flueline skal være god til vannkast.

Baktaperingen på 1,5 meter er etterfulgt av 3 meter handling line som gir god stabilitet i luften for kasting med rikelig overheng og en stabil linebukt som holder kastet ut. Handling line gir også en sterk overgang mellom klump og skyteline som er veldig utsatt under kasting. Kommer med løkke i begge ender og id-merking i front.

Spesifikasjoner:
- Klasse: 4#
- Densitet: Flyt
- Klumplengde: 10,1 meter
- Klumpvekt: 10 gram
- Lengde: 25 meter

Øvrige detaljer:
- Farge: Grayish Green/Pale Orange

Spesifikasjoner

  • TypeFlueline
  • Klasse#4
  • TypeFlyt
  • Ferdigmonterte løkkerJa

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.