XXL logo
Logg inn

Vi feirer 10 år i Finland med hundretalls jubileumstilbud! 🎉 Kjøp nå

ULS Multi-Tip WF #5/6, line - thumbnail - image 1
Kun online
ULS Multi-Tip WF #5/6, line - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseProduktomtale

GuidelineULS Multi-Tip WF #5/6, line

1000,-
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Flueline med flytende skyteklump med integrert skyteline. Spissen på snøret kan byttes ut etter hvor dypt du ønsker å fiske.

Denne linen er det perfekte valget når du ikke ønsker løkke-i-løkke overgangen mellom skyteklump og skyteline. Dette fluesnøret er basert på ULS Multi Tip Body, det er lagt til mer baktapering, handling line og skyteline. Dette gir deg muligheten til å fiske fluen hele veien inn uten at koblingen mellom skyteline og klump treffer toppringen under inntrekket.

ULS WF Multi Tip er som skapt for laks- og sjøørretfiske med lett utstyr i små- og middels store elver. Trenger du et allsidig våpen til streamerfiske i både stille vann og elv etter ørret, abbor, og regnbueørret så bør du også ta en kikk på dette konseptet. Linene er dobbelt klassifisert, en #5/6 kan brukes på både en klasse #5 og #6 stang. Hvilken du skal velge kommer an på anbefalt klumpvekt på stangen din og egne preferanser for vekt.

Klumpen på denne linen har samme tapering som ULS Multi Tip Body, det betyr at de første 3 meterne av klumpen består av utbyttbar spiss. Spissen som følger med er flytende, løse ULS spisser i ulike densiteter (synkegrader) kan kjøpes separat. ULS Tips på 10 ft og 4 gram passer perfekt. Ønsker du litt mer vekt og ønsker å eksperimentere litt, er Compact/Xchange tips på 12 ft og 6 gram et spennende alternativ for linene i #7/8 og #8/9.

Selve fluesnøret er flytende og har 3 meter baktapering som går over i en 3 meter lang handling line etterfulgt av skytelinen. Sammenliknet med en skyteklump hvor du selv monterer på skytelinen, har dette snøret bedre stabilitet og tåler litt mer overheng når du kaster over hodet. Handling linen gir dessuten god slitestyrke på det mest utsatte området på linen som er overgangen fra klump til skyteline.


Fargen på klumpen er Sky Blue med Sunrise Yellow skyteline. Fargen på skytelinen går halvveis opp på baktaperingen slik at det er enkelt å se hvor mye line du behøver å ha ute når du kaster. Også veldig nyttig når du gjør innkast ved ulike typer vannkast slik at stangen lades korrekt. Total klumplengde inkludert spiss er 7 meter i klasse #5/6 og #6/7 og 7,5m i klasse #7/8 og #8/9, handling line kommer i tillegg. Total lengde er 25 meter i klasse #5/6 og #6/7 og 27,5 meter i klasse #7/8 og #8/9, linene kommer med løkker i begge ender og laser id merking på frontene for enkel identifisering. Kjernen er vår velprøvde Direct Contact med kun 6% strekk som gir økt følsomhet og kontakt ved hugg og bedre energioverføring i linen.

Spesifikasjoner:
- Klasse: 5/6#
- Densitet: Flyt
- Klumplengde: 7 meter
- Klumpvekt: 14 gram
- Lengde: 30 meter

Øvrige detaljer:
- Farge: Sky Blue/Sunrise Yellow

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.