XXL logo
Logg inn

Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame - thumbnail - image 1Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame - thumbnail - image 2Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame - thumbnail - image 3Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame - thumbnail - image 4
Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame - full image 1
Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame - full image 2
Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame - full image 3
Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame - full image 4
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

HelsportRago Pro Down Spring Lady, dunpose dame

2799,-
Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi venter på neste levering av Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi venter på neste levering av Rago Pro Down Spring Lady, dunpose dame. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Lignende produkter

Andre kjøpte også

Produktbeskrivelse

Dunpose for kvinner til nettene hvor temperaturen holder seg over frysepunktet. Svært god balanse mellom varme, vekt og pakkvolum. T-Comf: +5 C°. Posen har et vannavvisende og duntett ytterstoff, og et duntett innerstoff som også er meget komfortabelt mot huden. Glidelåskonstruksjonen er endret, og den glir nå mye enklere ved åpning og lukking. Det er også en plassert en klaff fylt med dun på innsiden av glidelåsen, slik at den ikke skal kunne bli et kuldepunkt.  Dunfyllet er presist beregnet for at hvert kammer skal ha akkurat tilstrekkelig med dun, slik at ikke materialet skal kollapse over duna, eller at dun skal flytte på seg og skape kuldepunkter. Dunkammerene er også kurvet for at dun ikke skal falle ut av sin posisjon og skape kuldepunkter. Passformen på posen er tilpasset for å skape god komfort og gi en naturlig sovestilling uten at den blir for trang, og for å opprettholde spensten på duna. Det er også fokusert på fotenden og hodet/nakken, slik at det ikke blir trykkpunkter som kan skape kuldepunkter. Dette er en lett og god dunpose, med meget godt gjennomtenkte detaljer, som holder deg god og varm gjennom de sene vår-, sommer- og tidlige høstnettene. Spesifikasjoner:- Vekt: 0,82 kg (u/trekk)- Personlengde: 175 cm- Personbredde: 75 cm- Volum: 18 x 25 cm- T-Comf: +5 C°- T-Lim: 0 C°- T-Ext: -15 C°- Yttermateriale: Nylon 30D Ripstop - Innermateriale: Pertex Nylon Tafetta- Fyllmateriale: 90/10 Grå gåsedun 650 cuin/oz

Spesifikasjoner

 • BrukerDame
 • SesongSommer
 • T-comfort5 °C
 • T-limit0 °C
 • T-extreme-15 °C
 • IsolasjonsmaterialeDun
 • Personhøyde175 cm
 • Vekt1170 g

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.