XXL logo
Logg inn

Tømmesalget fortsetter med RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

Twintip Skis Sight 23/24, twintip, herre - thumbnail - image 1Twintip Skis Sight 23/24, twintip, herre - thumbnail - image 2Twintip Skis Sight 23/24, twintip, herre - thumbnail - image 3
Kun i butikk
Twintip Skis Sight 23/24, twintip, herre - full image 1
Twintip Skis Sight 23/24, twintip, herre - full image 2
Twintip Skis Sight 23/24, twintip, herre - full image 3
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

K2Twintip Skis Sight 23/24, twintip, herre

3000,-
Twintip Skis Sight 23/24, twintip, herre er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Twintip Skis Sight 23/24, twintip, herre er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Video Presentation | K2 Sight

Solide twintip ski til herre. Til park –og freeride kjøring. Aspen trekjerne med Triaxial Braid. All-Terrain Rocker skiprofil i tupp og tail. Sintret såle. Vekt: 1814 gram i lengde 169 cm.

K2 Sight er en meget solid, men også allsidig twintip til bruk i terrengparken eller som en all-mountain ski til bruk i hele anlegget. Hardere trekjerne, vertikal sidekant og tykkere stålkanter er hovedårsaken til at Sight tåler bruken fra selv de hardeste kjørerne. Dette er en modell du gjerne ser i de store konkurransen ute i verden.

Høydepunkter:
- Allsidige all-mountain parkski
- Trekjerne med glassfiberforsterkning
- Rocker-profil i tupp og tail for bedre take-off og landing
- Kraftig stålkanter og såle

Sight har en Aspen trekjerne med Triaxial Braid (hvor glassfiber er spunnet rundt trekjernen) for å tåle mye og røff bruk, i tillegg er det vertikale sidekanter som gjør skiene mer stabile under bindingsområdet og øker kantgrepet på fastere underlag.

All-Terrain Rocker i tupp og tail som gir mer svingvillig ski og hindrer at kanten lett hugger tak ved triksing og ved svinginngang.

K2 anbefaler sentermontering av bindingene hvis Sight i hovedsakelig skal brukes til parkkjøring, men ved tradisjonell montering får du også en utmerket All-Mountain ski til bruk i hele anlegget. Skiene har en god bredde under foten og har former på tupp og tail som gjør de enklere å håndtere inn på hoppkanten og tilgivende når en skal gå ut i en rotasjon.

Sintret såle gir god glid så lenge den tas vare på og behandles.

Spesifikasjoner

 • BrukerHerre
 • Integrert bindingNei
 • BrukernivåHobby
 • BrukernivåEkspert
 • BruksområdeFreestyle
 • ProfilRocker
 • Liv88 mm
 • Twin-tipJa

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.