XXL logo
Logg inn

-15% på ALT fra Hamax og Thule!* Kjøp nå

Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - thumbnail - image 1Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - thumbnail - image 2Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - thumbnail - image 3Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - thumbnail - image 4Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - thumbnail - image 5Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - thumbnail - image 6
Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - full image 1
Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - full image 2
Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - full image 3
Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - full image 4
Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - full image 5
Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame - full image 6
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseProduktomtale

MerrellThermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame

1200,-
Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame. Neste oppdatering er planlagt 2024-06-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame. Neste oppdatering er planlagt 2024-06-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Lignende produkter

Andre kjøpte også

Produktbeskrivelse

Merrell Thermo Rogue 6’’ har nå en forbedret yttersåle med Vibram®- og Arctic Grip Dura™. Mønsteret under sålen er også endret, som til sammen utgjør en yttersåle som gir et ekstremt godt feste på snø og isete underlag.

Overdelen er kledd i mesh og TPU som gjør at skoen puster godt og er komfortabel på foten. Høy tunge hindrer snø og smuss å komme ned i skoen. To hemper er plassert øverst ved tungen, slik at man får en optimal passform.

Forsterket tåparti beskytter mot steiner og andre gjenstander.

Mellomsålen er konstruert med myk og behagelig demping. Innsiden av skoen er rustet med Kinetic Fit™ BASE insole som former seg godt rundt foten, samtidig som den gir godt med støtte.M Select™ FRESH reduserer lukt i skoene.

Skoen er isolert med 100g Primaloft® Aerogel som er strategisk plassert i undersålen og over tåpartiet, hvor man fryser mest. Denne isolasjonen er det letteste materiale i verden, og er brukt av NASA. Isolasjonen består av 95 % luft og varmer like godt som 400 g isolasjon alene. Skoen absorberer ut svetten, slik at du aldri føler deg klam på bena.

Spesifikasjoner:
- Overdel: Mesh, TPU
- Membran: GTX
- Isolasjon: Primaloft® Aerogel
- Mellomsåle: Luftdemping
- Yttersåle: Vibram® Arctic Grip dura™

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.