XXL logo
Logg inn

Bursdagsfesten er påfylt med nye tilbud! Kjøp nå

ZMA - thumbnail - image 1
-20%
ZMA - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

ProteinfabrikkenZMA

159,20

Førpris

199,-

Bursdagsfest!

Vi feirer 23 år med RÅ priser!

Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

ZMA-X en unik kombinasjon av Sink, Magnesium og Vitamin B6 - foretrukket av idrettsutøvere i over 15 år for å balansere elektrolyttnivåene i bløtmuskulaturen om natten. Dette gir en muskeloppbyggende og restitusjonsforbedring ZMA-X har rykte på seg for å gi en betydelig bedre effekt på søvn og hvile enn tidligere antatt, derfor anbefaler vi idrettsutøvere å innta ZMA-X på kvelden. Idrettsutøvere og aktive mennesker kan få lave nivåer av Sink og Magnesium i kroppen grunnet et ekstremt forbruk under trening og aktivitet. En stillesittende person har et langt lavere forbruk av disse viktige mineralene og vitaminet B6 enn det høyaktive og hardt trenende personer har, årsakene er mange. Hard trening og fysisk aktivitet øker kroppens forbruk av mineraler og fettsyrer i kombinasjon. Av den grunn alene er det meget gunstig å ha optimale mengder tilgjengelig til enhver tid.

Spesifikasjoner

  • Vekt78 g
  • IngredienserMagnesium citrate, bulking agent (microcrystalline cellulose), maltodextrin, magnesium oxide, capsule shell (gelatin (bovine) zinc aspartate, anti-caking agent (magnesium salts of fatty acids, tricalcium phosphate), pyridoxine hydrochloride. bioperine (black pepper extract).
  • ProduksjonslandNorway

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.