XXL logo
Logg inn

Jubileumsfest med hundretalls av tilbud! 🎉 Se tilbudene

PSSO SNS/4 PN, våpenskap - thumbnail - image 1PSSO SNS/4 PN, våpenskap - thumbnail - image 2PSSO SNS/4 PN, våpenskap - thumbnail - image 3PSSO SNS/4 PN, våpenskap - thumbnail - image 4
Kun i butikk
PSSO SNS/4 PN, våpenskap - full image 1
PSSO SNS/4 PN, våpenskap - full image 2
PSSO SNS/4 PN, våpenskap - full image 3
PSSO SNS/4 PN, våpenskap - full image 4
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseGuiderProduktomtale

PSSOPSSO SNS/4 PN, våpenskap

5990,-
PSSO SNS/4 PN, våpenskap er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
PSSO SNS/4 PN, våpenskap er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

FG-godkjent og SSF 3492-sertifisert våpenskap med en hylle. Kraftig og robust konstruksjon. Døren kan åpnes i 180 grader. Innehar VdS kl. 1 og EN 1300A sertifisert lås.

PSSO SNS/4 PN er et våpenskap med norsk FG-godkjenning FG-1061/18. Sertifisert iht. til norsk standard. Skapdøren kan tas av for å lette vekten under transport og installasjon. Døren kan åpnes i 180 grader, for god adkomst til våpen i skapets bredde. Messingskiver mellom dørhengslene for å forhindre slitasje på hengsel.

Skapet er bygget på en profesjonell og moderne fabrikk med over 30 års erfaring med produksjon av våpenskap. Fabrikken gjør hele tiden tiltak for å optimalisere grønn linje og gjenbruk. PSSO AS er medlem av RENAS og setter i tillegg til kvalitet, miljø høyt på prioriteringslisten over nødvendige tiltak til enhver tid.

SNS/4 PN er beregnet for lagring av pistoler, revolvere, vitale våpendeler og andre verdier i hjemmet som trenger ekstra sikring i henhold til sertifisering. Testet av RISE for Sverige og Norden for øvrig. FG-godkjent for Norge.

Med sin kraftige konstruksjon med dobbelt falset overgang mellom dør og ramme, dobbel stålvegg i dørbladvinkel, samt manganforsterkninger er dette et godt valg for sikring av dine våpen.

SNS/4 PN (for Norge) innehar VdS kl. 1 og EN 1300A sertifisert lås og FG-520 godkjenning, som stiller vesentlig strengere krav til skapene enn tidligere og er et krav for alle leverandører som ønsker å operere i det norske markedet med FG-godkjente skap. Massivt Thyssen-stål i dørramme. Låsmekanisme og bolter er mangan-beskyttet.

Låsen er dirktestet og manganforsterket. Tysk nøkkellås med to kraftige toeggede unike butterfly-sikkerhetsnøkler.

Underlaget for forankring av både våpen-, verdi- og sikkerhetsskap varierer i hvert enkelt tilfelle med hensyn til installasjon, noe som kan bli feil dersom det bare ligger ved ett sett festebolter. Armert betong, mur og massivt trevirke, som f.eks. stendere, krever tre helt forskjellige bolttyper og forankringsmetoder. PSSO velger derfor å ikke legge ved forankringsbolter i sine skap, da kunden selv velger det som passer det enkelte installasjonssted, og kjøper dette i f.eks. en jernvarehandel.

Informasjonsskriv ligger i skapet

Spesifikasjoner:
- Vekt: 34 kg
- Godkjenning: FG – Godkjenning: FG-1061/18
- Låsebolter: 4 kraftige låsebolter
- Kapasitet: Avhenger av våpengarderoben, 3-5 håndvåpen
- Låssystem: Utvendig hengslet, avtakbar dør. Pass på messingskiver når dør tas av
- Forankring: 4 stk. boltehull bak 4 stk. boltehull i bunnen
- Hylle: Skapet leveres med 1 stk. hylle
- Utvendig mål: H 55 x B 30 x D 22 cm
- Teppebelagt bunn: Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.