XXL logo
Logg inn
 • Fri fraktdagers åpent kjøp
 • Fri fraktover 1000,-*
 • Prismatch
Helium Di2 105 Carb 24, landeveissykkel, unisex - thumbnail - image 1
Helium Di2 105 Carb 24, landeveissykkel, unisex - full image 1
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

RidleyHelium Di2 105 Carb 24, landeveissykkel, unisex

39 990,-
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Sporty allround landeveissykkel. Lett og robust karbonkonstruksjon. Shimano 105 Di2 24-speed girgruppe. Shimano hydrauliske skivebremser. Vittoria Rubino Pro 25mm-dekk.

Ridley Helium 105 Di2 er den beste ytelsessykkelen for enhver utfordring. Utrolig lett, stiv og behagelig. Helium inneholder alle de enestående sykkelkvalitetene og de suverene teknologiene som går inn i den ypperste Helium SLX, men med en mye lavere prislapp. Helium landeveissykkelen har den unike ovale rørformen som perfekt balanserer stivhet, vekt og komfort. I tillegg er alle kabler fullt integrert i Helium takket være F-Steerer-teknologien. Dette gir det et rent utseende som er nærmest vedlikeholdsfritt.

Det du vil føle er hvor lett, reaktiv, stiv og komfortabel den er å sykle - fra første til siste pedalslag. Det du ikke vil føle er de ekstra 120 gram på rammen (da den er laget av Essential Carbon) som gjør at den er mye rimeligere enn sin storebror, SLX.

Ved første øyekast ser rørene til Helium veldig klassiske ut - som vanlige runde rør. Men ved nærmere ettersyn vil du raskt legge merke til at vi faktisk valgte litt ovale profiler. Tverrsnittet er litt større på den vertikale aksen enn på den horisontale aksen. På denne måten maksimerer Ridley både kraftoverføring og komfort, samtidig som man holder vekten så lav som mulig.

Den nye SHIMANO 105 bringer Di2 shifting til et nytt sett med ryttere. For de som kun har opplevd mekanisk giring og ergonomi, representerer SHIMANO 105 Di2 en transformasjon av landeveissykkelopplevelsen. Med en delt Di2-plattform, sofistikert ergonomi, SHIMANO 105-optimaliserte gir-kombinasjoner og et eksepsjonelt bremsesystem, markerer den nye SHIMANO 105 en ny æra med rimelig ytelse. De hydrauliske bremsene vil gi deg optimal stoppkraft under alle værforhold og hastigheter.

For ekstra komfort er setestagene koblet lavere ned på seterøret. På grunn av dette lavere kontaktpunktet kan både seterøret og setepinnen mer effektivt filtrere ut vibrasjoner. I tillegg kan setestagene gi mer vertikal fleksibilitet. Alt dette resulterer i en mer komfortabel sykkeltur.

Kabler foran på sykkelen din har stor innvirkning på dens aerodynamiske ytelse. På baksiden har det å kvitte seg med kabler foran en aerofordel på hele 10 til 14 %, avhengig av sykkelen.

Styrerøret lar alle kabler passere gjennom styret og stammen, langs det flate frontområdet på styrerøret og ned i rammen. Her er kablene helt skjult for vinden - og for øyet ditt, og etterlater deg en ren sykkel som gir deg fart.

HOVEDKOMPONENTER
- Ramme: Helium Carbon Frame
- Gaffel: Helium Disc, 12mm TA
- Bremser: Shimano 105 hydrauliske bremser
- Hjulsett: Forza Norte DB
- Dekk: Vittoria Rubino Pro, 25mm
- Hjulstørrelse i tommer: 28''

DRIVVERK
- Antall gir: 24
- Fremre girskifter: Shimano 105 DI2
- Bakgir: Shimano 105 DI2
- Girspak: Shimano 105 DI2
- Kassett: Shimano 105 11-34T 12sp
- Krank og kranklager: Shimano 105 50/34
- Kjede: KMC X-12

COCKPIT
- Sete: Selle Italia SLS
- Setepinne: Forza Cirrus karbonlegering, 27,2 mm x 350 mm
- Styre: Deda Zero2
- Stem: Deda Superbox

Størrelsesanbefalinger:
- XS, 150– 165 cm kroppshøyde
- S, 165–180 cm kroppshøyde
- M, 170–190 cm kroppshøyde
- L, 180–200 cm kroppshøyde
- XL, 190–210 cm kroppshøyde

Spesifikasjoner

 • BrukerUnisex
 • Hjulstørrelse28"
 • BremsetypeHydrauliske skivebremser
 • GirprodusentShimano
 • Antall gir24
 • Materiale rammeKarbon
 • Pedaler inkludertNei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.