XXL logo
Logg inn

Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Alp Mate Mid, Tursko dame - thumbnail - image 1Alp Mate Mid, Tursko dame - thumbnail - image 2Alp Mate Mid, Tursko dame - thumbnail - image 3Alp Mate Mid, Tursko dame - thumbnail - image 4Alp Mate Mid, Tursko dame - thumbnail - image 5Alp Mate Mid, Tursko dame - thumbnail - image 6Alp Mate Mid, Tursko dame - thumbnail - image 7Alp Mate Mid, Tursko dame - thumbnail - image 8
-38%
Alp Mate Mid, Tursko dame - full image 1
Alp Mate Mid, Tursko dame - full image 2
Alp Mate Mid, Tursko dame - full image 3
Alp Mate Mid, Tursko dame - full image 4
Alp Mate Mid, Tursko dame - full image 5
Alp Mate Mid, Tursko dame - full image 6
Alp Mate Mid, Tursko dame - full image 7
Alp Mate Mid, Tursko dame - full image 8
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerProduktomtale

SalewaAlp Mate Mid, Tursko dame

3.2/5
499,-

Førpris

800,-
Grønn-Alp Mate Mid, Tursko dame
Grønn
Flerfarget-Alp Mate Mid, Tursko dame
Flerfarget
Alp Mate Mid, Tursko dame er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Alp Mate Mid, Tursko dame. Neste oppdatering er planlagt 2024-07-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Alp Mate Mid, Tursko dame er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Alp Mate Mid, Tursko dame. Neste oppdatering er planlagt 2024-07-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.

Tømmesalg!

Vi tømmer butikkene for hundrevis av kvalitetsvarer

Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Lignende produkter

Andre kjøpte også

Produktbeskrivelse

Mellomhøy, allsidig og komfortabel tursko med god støtte, tilpasset alpine forhold og variert terreng. Vanntett membran. Yttersåle med godt grep på de fleste underlag.

Salewa Alp Mate Mid er per perfekte for deg som er på jakt etter en pålitelig og behagelig mid-cut sko til tur og i skog og fjell, eller backpacking.

Skoen er designet i kvalitetsrik, semsket skinn, med en vanntett, pustende Powertex-membran som holder føttene dine tørre under hele turen. For ekstra pusteevne er tungen og ankelinnsatsene konstruert i et mesh-materiale. Forsterket tåkappe med gummi, og hælstøtte gir ekstra beskyttelse og støtte til foten.

Med Salewas 3F-system får du god passform, fleksibilitet og ankelstøtte. Den patenterte Flex-kragen gir ekstra god bevegelighetsfrihet i ankelpartiet.

Mellomsålen er konstruert med myk og behagelig EVA, som sørger for ekstra myk landing og overlegen støtdemping, selv på ulendt underlag i teknisk terreng.

Yttersålen er konstruert med POMOCA®, som støtter den naturlige rullende bevegelsen på foten, og har god trekkraft, samtidig som den gir godt med støtte og sikkert grep på bratt og variert underlag i både opp- og nedstigninger.

Spesifikasjoner

 • BrukerDame
 • BruksområdeSkog og mark
 • PassformNormal
 • OverdelSkinn
 • Vanntett/vannavvisendeVanntett
 • SkaftMiddels
 • Vekt (per sko)466 g
 • Yttersålepomoca MTN

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.