Årets sporty julegavetips

NOR22 julegavetips - 3

Har du en to do-liste for jula, lang som et vondt år, og kunne trengt litt hjelp? Mens du pønsker ut hva du skal gi bort til pappa, kjæresten, lillesøster og tantebarnet, gir vi bort noen av våre beste julegavetips. Vi har massevis av fine og sporty julegaver til aktive familier, løpere, skientusiaster, jegere, sports- og treningsentusiaster. Har du mest lyst til å gi bort en fin opplevelse eller noe symbolsk? Vi gir deg også kreative ideer til litt andre typer julegaver.

Julegaver til den aktive familien

NOR22 julegavetips - 1

Kjøpe gave til noen som elsker å være ute? Varme klær i god kvalitet er aldri feil å få i julegave. Enten det er koseplagg på hytta, ullundertøy til tur, eller ullsokker til bruk til hverdags og på tur – ull er en julegave som både varmer og gleder.

Helly Hansens Lifa Merino-serie kombinerer det beste fra to verdener, med Lifa®-teknologi og myk merinoull. Perfekt julegave!

Kjenner du noen barn som elsker å leke seg ute i snøen, anbefaler vi å sjekke ut disse morsomme vinterlekene

Hva med å gi en lun fleece eller isolasjonsjakke, som holder varmen året rundt. Votter, lue, multihalser til turbruk, termos eller drikkeflaske, stormkjøkken og annet turutstyr er midt i blinken for turfamilien!

Hva med en ny tursekk, et godt sitteunderlag, eller truger til den eventyrlystne?

Visste du at vi også reparerer turklær og -utstyr? Hvis du kjenner noen av typen som har alt, kan dette være en kjempesmart gave! Våre gavekort er gyldige i to år, og med et fint kort, kan de øremerkes reparasjon av telt, sovepose eller jakke. Smart ikke sant?

Les om våre gavekort her.

Julegaver til den som elsker vintersport

Vintersport kan være så mangt – heldigvis har vi et bredt utvalg til alt fra topptur til aking. Kjenner du en som er oppslukt av langrenn?

Er det en som trives bedre i slalombakken, du skal kjøpe gave til, kan du sjekke ut våre julegavetips innen alpint, freeride, telemark og topptur i karusellen under. Visste du at vi har bredt utvalg av verkstedtjenester i våre varehus? Det er jo typisk at de som har en lidenskap, også har alt de trenger. Men sportsutstyr trenger jevnlig vedlikehold, og en god idé kan være å gi bort service eller reparasjon av ski, snowboard eller skøyter. Her kan du lese mer om våre servicer.

Treningsteknologi er selvfølgelig ikke en nødvendighet for å komme i bedre form, men det gir en ekstra motivasjons-boost å vite at man trener riktig. Treningsklokker og aktivitetsmålere blir bare mer og mer populært, og det brukes både på trening og i firtiden. Hos oss finner du pulsklokker og aktivitetsmålere til alle nivåer. Spør en av våre ansatte, så hjelper vi deg å finne riktig klokke til den du skal kjøpe til!

NOR22 julegavetips - 2

Julegaver til den som elsker sport

Kjenner du en som elsker sport eller ballspill? Vi har gaver både til den som spiller selv, og de som helst sitter på tribunen. Er det fotball, Padel-tennis eller golf den heldige gavemottakeren er besatt av? Eller kanskje hockey? Vi lover deg at du finner noen gode ideer her.

Flere julegaveideer

Tøfler

Myke, varme og behagelige tøfler er perfekt om vinteren – og spesielt i år. Vi har et suverent utvalg av tøfler og innesko til barn, dame og herre. Finn den perfekte, varmende julegaven her.

Ullundertøy

Årets beste julegavetips må være mykt og varmende ullundertøy. Vi kan vel anta at julen er noen få grader kaldere i de tusen hjem i år, og kjøper du fresht ullundertøy i julegave, blir det kanskje enklere å holde varmen for de du er glad i.

Termoflaske

En drikkeflaske gjør det enklere å holde seg hydrert, og er vannet i tillegg kaldt, er det ingen sak å få si seg nok vann. Mange termoflasker kan i tillegg brukes til varm drikke – og er perfekt på buss eller i bil på vei til jobb på kalde vintermorgener.

Treningsutstyr

Under pandemien, skjønte vi hvor enkelt det er å ta en treningsøkt hjemme. Selv om treningssentrene er åpne igjen, er det alltid kjekt å ha litt utstyr selv, slik at man kan ta en økt i tidsklemme, på hytta eller på ferie. Treningsstrikker er perfekt å ta med seg overalt, og er noe vi mener at alle bør ha. Skal du avansere, kan et vektsett være det du ser etter.

Gi bort en ny hobby

Ja, så har vi alltid den infamøse "han som har alt". Kanskje har han alt han selv vet han trenger. Men hva med å gi bort masse ny glede og gnist, i form av en ny hobby? Gi bort en tur på Padel-banen sammen, et SUP-kurs, klatrekurs eller gavekort på brattkort. Har du kanskje en aktivitet du selv har lyst til å prøve, som du gjerne vil ha med en venn, kjæresten eller søsken på? Lag et fint kort, book inn en tid og planlegg at dere kan prøve aktiviteten sammen. Vil du gi en liten ting ved siden av som gjenspeiler aktiviteten, er ting som drikkeflaske, turmat, en ball som kan brukes til sporten dere skal prøve eller skismøring våre tips.

Trenger du mer inspirasjon? Du finner mange gode tips her.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!