-15% på ALT fra Hamax og Thule!* Kjøp nå

XXL har digitalisert team sales-modellen

xxl_teamsales_new

Med en splitter ny Team Sales-modell sørger vi for at du får klubbdrakter og –utstyr, raskere og billigere, samtidig som du støtter klubben din hver gang du handler hos XXL.

Foreldre betaler mye for at barna skal kunne være aktive og være medlem av idrettsklubber. Det gjelder for både fotballklubber, hockeyklubber, håndballklubber, ja, alle idretter og sporter.

Vi synes rett og slett det koster for mye for klubbdrakter og utstyr. Derfor har vi sett nærmere på hva vi kan gjøre for å få ned prisene.

Team sales-modellen som benyttes i store deler av markedet i dag er ikke kostnadseffektiv. Den består av mye manuelt arbeid i butikkene, dårligere tilgjengelighet og lang leveringstid. Det betyr et dyrt avtalesystem for å skaffe penger til klubben.

Det fører til slutt til at det er de enkelte klubbmedlemmene og foreldrene deres som ender med å ta regninga, gjennom at de betaler mer enn de burde for klubbdrakter og utstyr koster mer enn det burde.

Kort sagt er det ikke en modell for fremtiden.

Derfor har vi i XXL utarbeidet en game changer i Team sales-markedet.

Vi gjennomførte en markedsanalyse av Team Sales-markedet og der stod tilgjengelighet og leveransetrygghet høyest på listen, og det er utgangspunktet for den digitaliserte modellen vi nå har utviklet, med egen lagerføring av produktene. Resultatet er at vi kan levere raskere og tryggere. Samtidig gjør denne effektiviseringen også gjør at kostnadene effektiviseres. Billigere for oss, og billigere for dere som skal kjøpe klubbdrakter og –utstyr.

Slik fungerer det

Rask leveranse

Vi lagerfører klubbsortimentet på vårt sentrallager på Jessheim. Der har vi også et moderne trykkeri med erfarne ansatte som foredler produktene. Dermed har vi full kontroll på tilgjengelighet, og kan tilby raske leveringer på 2-5 arbeidsdager, med ferdig trykk på drakter og utstyr. Du velger selv om du vil ha bestillingen levert på døren eller om du vil hente den i ditt nærmeste varehus.

Lave priser – bredt sortiment

Sammen med leverandør og klubbens ansvarlige velger vi ut et passende sortiment for akkurat din klubb – selvsagt til riktig pris, og med en fin design med klubbmerke og øvrige trykk.

Du finner også øvrig utstyr som egner seg til klubbens aktiviteter, på din klubbs egen nettside.

Enkelt – bestill online

I din klubbs utvalgte lokale varehus kan du komme og prøve å klær for å finne riktig størrelse. Deretter bestiller du på nett. Enkelte produkter, som ikke skal ha trykk, kan du kjøpe direkte i varehuset.

Cashback

Når du, som klubbmedlem, handler hos XXL, støtter du klubben din med cashback fra XXL.

Dette er et fint insentiv til å handle sportsutstyr, sykler, klær og sko fra hele sortimentet vårt – selvsagt til markedets beste priser.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!