XXL logo
Logg inn

Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Finse Down Jacket W, dunjakke, dame - thumbnail - image 1
Finse Down Jacket W, dunjakke, dame - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseProduktomtale

TwentyfourFinse Down Jacket W, dunjakke, dame

4/5
450,-
Finse Down Jacket W, dunjakke, dame er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Finse Down Jacket W, dunjakke, dame. Neste oppdatering er planlagt 2024-07-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Finse Down Jacket W, dunjakke, dame er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Finse Down Jacket W, dunjakke, dame. Neste oppdatering er planlagt 2024-07-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.

Billigkroken!

Kjente merkevarer til enda lavere priser!

Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Lignende produkter

Andre kjøpte også

Produktbeskrivelse

Lett dunjakke til dame med lett innsving og fin fasong. Den egner seg godt som ytterplagg eller som mellomlag når det blir kaldt.

Finse Dunjakke er en superlett og myk dunjakke, med 90% dun og 10% fjær som isolerer godt. Jakken har sidelommer med glidelås og fast hette.

Jakken egner seg godt som ytterplagg eller som mellomlag når det blir kaldt. Er det regnvær kan du bruke dunjakken under en skalljakke. Om det er tørt kan du bruke den ytterst. Genial som jakke på sjøen, super som byjakke og kan pakkes kjapt ned i sekken på tur.

Størrelse: Er du i tvil, gå opp en størrelse.

Spesifikasjoner:
- Materiale, ytterstoff: 100% Nylon
- Materiale, fyll: Dunfyll: 90/10 Andedun/Fjær
- Spenst: 600 cuin
- Totalvekt: 300g. (Str. 38)

Øvrige detaljer:
- RDS Sertifisert Dun
- PFC-fri impregnering
- Sidelommer med glidelås
- SBS glidelåser
- Fast hette
- Elastiske mansjetter

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer Twentyfour fra våren 2020 av PFC-fritt.

Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og dermed forlenger levetiden.

På vanntette plagg anbefaler vi sterkt til å impregnere før plagget tas i bruk. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover.

Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi oppfordrer til å bruke en PFC-fri impregneringsspray.

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.