XXL logo
Logg inn

Jubileumsfesten fortsetter med hundretalls av tilbud! 🎉 Se tilbudene

Zeiss DTC 3/38, termisk clip-on - thumbnail - image 1Zeiss DTC 3/38, termisk clip-on - thumbnail - image 2Zeiss DTC 3/38, termisk clip-on - thumbnail - image 3Zeiss DTC 3/38, termisk clip-on - thumbnail - image 4
Kun i butikk
Zeiss DTC 3/38, termisk clip-on - full image 1
Zeiss DTC 3/38, termisk clip-on - full image 2
Zeiss DTC 3/38, termisk clip-on - full image 3
Zeiss DTC 3/38, termisk clip-on - full image 4
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

ZeissZeiss DTC 3/38, termisk clip-on

41 099,-
Zeiss DTC 3/38, termisk clip-on er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Zeiss DTC 3/38, termisk clip-on er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Frontmontert termisk clip-on til kikkertsikte. Stor HD Amoled-skjerm. Glassklar optikk som leverer skarpe og klare bilder. Stor synsfelt på 12,3 m. 10 timers batterilevetid.

ZEISS DTC 3 er en termisk clip-on for kikkertsikte, modellen har stor 1024 × 768 HD AMOLED-skjerm med høy kontrast, intuitiv ergonomi, presis og brukervennlig nullstillingsprosedyre, takket være app-kontrollert nullstillingsassistent, praktisk talt ubegrenset batterilevetid og mange tilpasningsmuligheter.

ZEISS DTC 3/38 dekker et stort område, den har et synsfelt på 12,3 meter på 100 meter, og en nøyaktig klikkverdi på 1,6 cm på 100 meter – for presis nullstilling, noe som sikrer høy presisjon.

Optikken sikrer skarpe og klare bilder, praktisk under dårlige lysforhold, slik at du kan identifisere vilt på en sikker måte. Modellen har høykvalitets germanium-linser som er optimalisert for termisk stråling, den nyeste generasjonen av 12-mikron sensorer, en stor HD AMOLED-skjerm og sofistikert bildebehandling for å levere kompromissløs detaljgjenkjenning og maksimal presisjon.

Den er enkel I bruk, intuitiv håndtering og evnen til å enkelt samhandle med clip-on-enheten er avgjørende for suksess. Den sentrale plasseringen av fokustårnet på oversiden av clip-on-enheten gjør det lettere å nå og fokusere nøyaktig. Betjeningskonseptet ErgoControl har en intelligent, kryssformet plassering av knappene, noe som gjør enheten enda mer brukervennlig - både for venstrehendte og høyrehendte brukere, så vel som ved bruk av hansker.

Digital nullstillingsassistent. For å sikre er perfekt i harmoni, er det viktig at oppsettet er nøye og presist nullstilt. ZEISS DTC 3 er utstyrt med en digital nullstillingsassistent. Den er enkel å betjene via ZEISS Hunting-appen og gjør nullstillingsprosessen raskere, enklere og enda mer nøyaktig.

ZEISS DTC 3 kan kobles til ZEISS Hunting App via Bluetooth, slik at du kan justere enhetsinnstillingene til dine egne behov. Spesielt praktisk: Når kombinasjonen av ZEISS DTC 3 og kikkertsikte er nullstilt, kan du lagre innstillingen som en profil i appen og enkelt bytte clip-on fra det ene kikkertsiktet til det andre. Fire mulige skyteprofiler sørger for imponerende fleksibilitet.

Med en batterilevetid på 10 timer ved kontinuerlig bruk, tilbyr ZEISS DTC 3/38 praktisk talt uendelige muligheter. Den integrerte vinkelsensoren registrerer automatisk enhetens nøyaktige posisjon og aktiverer standby-modus ved en sidehelling på 45° samt ved en ned - eller oppoverhelling på 70 grader. Standby-modus kan imidlertid også deaktiveres ved å trykke kort på strømknappen.

Et adapter er nødvendig for å feste ZEISS DTC 3 til kikkertsiktet. Den todelte ZEISS-adapteren tilbyr deg den nyeste teknologien og muliggjør en enkel og rask montering og demontering av den termiske clip-on enheten. I kombinasjon med nullstillingsprofilene til DTC 3 kan ZEISS-adapteren brukes på opptil 4 forskjellige kikkertsikter. Bajonettfestet tillater en rask utveksling uten skuddavvik.

Spesifikasjoner:
- Størrelse: 164 x 60 x 65 mm
- Vekt: 650 g
- Brennvidde: 38 mm
- Blenderåpning: f/1,0
- Synsfelt på 100 m: 12,3 m
- Objektiv visningsvinkel: 7° x 5°
- Område: 1.950 m
- Sensoroppløsning: 384 x 288
- Sensorpikselpitch: 12 um
- Skjermoppløsning: 1024 x 768
- Vis bildefrekvens: 50 Hz
- Visningstype: AMOLED
- Optisk forstørrelse: 1,0
- Vertikal justeringsområde på 100 m: 154 cm
- Sidejusteringsområde på 100 m: 205 cm
- Justering per klikk ved 100 m: 1,6 cm
- Batteritype: Li-Ion
- Batteridriftstid: 10 timer
- Driftstemperatur: -10°C, + 50 °C

Spesifikasjoner

 • TypeKikkertsikte
 • Vekt249 g
 • Innebygd avstandsmålerJa
 • Forstørrelse0-12x
 • Objektivdiameter200 mm
 • LysJa
 • Treffpunktskorrigering per klikk16 mm
 • KulebanekompensatorNei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.